Новини фільмів про (2014 – ...)

4 грудня 2019,  16:37 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився український трейлер шпигунського екшену «007: Не час помирати» з Деніелом Крейгом у головній ролі, який буде 25-ю пригодою суперагента Джеймса Бонда на великому екрані.

Щоб бути щасливим зі своєю коханою Мадлен Свон (Леа Сейду), Джеймс Бонд (Крейг) вийшов на пенсію і втік подалі від очей MI-6. Але коли його старий друг з ЦРУ Фелікс Лейтер (Джеффрі Райт) виходить на нього і просить допомоги у боротьбі з новим небезпечним ворогом (Рамі Малек), Бонд повертається на службу і неохоче об'єднується з новим агентом 007 Номі (Лашана Лінч).

В кінотеатри України фільм «007: Не час помирати» увірветься 9 квітня. Його режисером став Кері Фукунага, відомий завдяки серіалам «Справжній детектив» та «Маніяк».

2 грудня 2019,  21:37 | Новини фільмів

У перший день зими в мережі з'явився новий тизер очікуваного шпигунського бойовика «007: Не час помирати», також відомого як «Бонд 25», який повідомляє, що його повноцінний трейлер вийде в середу, 4 грудня.

У своїй ювілейній пригоді, яку зняв режисер серіалу «Справжній детектив» Кері Фукунага, легендарний суперагент Джеймс Бонд (Деніел Крейг) залишає оперативну службу, щоб пожити для себе. Але його мирне життя виявляється недовгим на Бонда виходить його старий друг з ЦРУ Фелікс Лейтер (Джеффрі Райт), якому потрібна допомога. Бонд знову береться за старе, тобто за порятунок світу, і виявляє слід загадкового лиходія, озброєного небезпечною новою технологією.

В український прокат фільм «007: Не час помирати» вийде 9 квітня 2020 року. Як тільки трейлер з'явиться в мережі, ви одразу ж зможете подивитися його на нашому сайті.

6 листопада 2019,  15:11 | Новини фільмів

Перший тизер шпигунського бойовика «Бонд 25», який в українських кінотеатрах буде йти під назвою «007: Не час помирати», показує, як Деніел Крейг знову приміряє чорний смокінг для свого повернення в ролі Джеймса Бонда.

Ювілейну главу пригод найвідомішого шпигуна у світі знімає режисер серіалу «Справжній детектив» Кері Фукунага. У ній Джеймс Бонд у виконанні Крейга залишає оперативну службу і виходить на пенсію, але незабаром його спокій порушує давній друг з ЦРУ Фелікс Лейтер (Джеффрі Райт), який просить Бонда допомогти йому в одному складному розслідуванні, і так герой знову опиняється в епіцентрі подій світового масштабу.

В український прокат «007: Не час помирати» вийде 9 квітня 2020 року. З нетерпінням чекаємо виходу повноцінного трейлера.

5 жовтня 2019,  22:17 | Новини фільмів

На честь Дня Джеймса Бонда, який відзначається 5 жовтня, студія Metro-Goldwyn-Mayer представила перший офіційний постер свого очікуваного шпигунського бойовика «Бонд 25».

Читати далі...
21 лютого 2019,  13:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Справжній детектив» Вуді Гаррельсон знову відправляється ловити злочинців тільки тепер з Кевіном Костнером, а не з Меттью МакКонахі в офіційному трейлері кримінальної драми «The Highwaymen».

Картина «The Highwaymen» («Дорожники») розповість правдиву історію легендарних поліцейських, які зловили Бонні і Клайда. Коли усіх сил ФБР і останніх криміналістичних технологій виявляється не досить, щоб заарештувати найвідомішу пару американських злочинців, два колишніх техаських рейнджери (Гаррельсон і Костнер) повинні покладатися на свої інстинкти та старомодні навички, щоб закрити цю справу й відправити Бонні і Клайда за ґрати.

На стримінговому сервісі Netflix прем'єра нового фільму Джона Лі ГенкокаНевидима сторона», «Порятунок містера Бенкса») відбудеться 29 березня.

14 січня 2019,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня прямо з космосу прибув третій офіційний трейлер супергеройського екшену «Капітан Марвел», а також вийшли українські трейлери фентезійного бойовика «Хеллбой», трилера «Ми» та горора «Щасливий день смерті 2», зворушливий ТБ-ролик мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» і новий трейлер фінального сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
17 грудня 2018,  17:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери науково-фантастичних картин «Ґодзілла: Король монстрів» і «Аліта: Бойовий ангел», супергеройського трилера «Скло», 3 сезону антології «Справжній детектив» і новорічного спецвипуску серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
12 листопада 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезійної картини «Мауглі», мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Людина-павук: Навколо всесвіту», а також другий ТБ-ролик спортивної драми «Крід 2», який показує драматичне возз'єднання Роккі і Івана Драго.

Читати далі...
10 листопада 2018,  21:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ювілейний фільм про легендарного агента 007 «Бонд 25» нарешті знайшов свого режисера в особі Кері Фукунаги, який прославився завдяки 1 сезону хітового серіалу «Справжній детектив».

Читати далі...
25 вересня 2018,  13:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер кримінальної драми «Галвестон», який заснований на романі творця «Справжнього детектива» Ніка Піццолатто.

Події фільму розгортаються навколо кілера Роя Кеді (Бен Фостер), який в 40 років дізнається, що у нього рак легенів. Але поки його не добив рак, у Роя є більш нагальні проблеми в особі його боса-бандита, який вирішив усунути його від бізнесу і з цього світу, підставивши його. Рой відправляється в біга і зустрічає неповнолітню повію Ракель Арсено (Ель Фаннінг), яка переконує його допомогти забрати її молодшу сестру Тіффані. З новою компанією Рой їде в своє рідне місто Галвестон, щоб помститися колишньому босові.

Світова прем'єра нової режисерської роботи Мелані Лоран відбулася на американському кінофестивалі South by Southwest в березні. В український прокат «Галвестон» вийде 22 листопада.

2 вересня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей тиждень порадував нас новими трейлерами до фантастичного екшену «Хижак», байопіку «Перша людина», фентезійного горору «Суспірія», комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3» і трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», а також першим трейлером 3 сезону серіалу «Справжній детектив» і новими трейлерами серіалів «Зачаровані» та «Рівердейл».

Читати далі...
9 грудня 2014,  13:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський кіноінститут (American Film Institute) традиційно на прикінці кожного року обирає десятку кращих фільмів і десятку найкращих серіалів. Цього року фільмів виявилося одинадцять.

Вперше в історії Американського кіноінституту було вибрано не 10, а 11 кінофільмів:

Щороку AFI Awards відзначають 10 фільмів і 10 телепрограм, які культурно й артистично представляють найбільш важливі досягнення в мистецтві кінематографу року. Вперше в історії AFI Awards процедура голосування - включає нічию - призвела до того, що було вибрано 11 лауреатів серед кінофільмів.

Очікувано побачити серед кращих фільми «Юність», «Бёрдмен» і «Інтерстеллар», все частіше відзначають також «Американського снайпера» Іствуда, «Стрингера», «Гру в імітацію», «Одержимість», «Мисливця на лисиць» і «Нескореного».

Набагато рідше чути про «Сельму», що розповідає історію боротьби Мартіна Лютера Кінга за рівноправність, продюсерами якої виступили Бред Пітт і Опра Уїнфрі.

І навіть знайшлося в цьому списку місце для казкового мюзиклу «У темному-темному лісі», якого поки обходять стороною інші списки кращих 2014 року.

Читати далі...