Дивіться український трейлер фантастики «Дорога хаосу» з Томом Голландом і Дейзі Рідлі

26 березня 2021,  15:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх, хто чекав побачити науково-фантастичний фільм «Хода хаосу», знятий за романом Патріка Несса! Вже скоро він вийде в український прокат під назвою «Дорога хаосу», як підтверджує дубльований трейлер.

Дія екранізації роману Несса, головні ролі в якій виконали зірка супергеройських фільмів про Месників і Людину-павука Том Голланд та зірка фантастичної франшизи «Зоряні війни» Дейзі Рідлі, розгортається в майбутньому на іншій планеті, колонізованій людством.

Ось офіційний синопсис фантастики «Дорога хаосу» («Chaos Walking»):

Юнак Тодд Г'юїт живе з прийомними батьками Беном і Кілліаном (чоловіками, бо усіх жінок викосив невідомий мікроб) у містечку Прентісстаун, що знаходиться у Новому світі, на колонізованій землянами планеті. Кожна людина тут чує думки інших через так званий Шум потік образів, слів і звуків, що не залишає жодних особистих секретів. Одного разу Тодд виявляє місце абсолютної тиші, а також зустрічає досі небачене диво живу дівчину на ім'я Віола Ід.

Також ключові ролі в цій антиутопічній історії про майбутнє виконають актори Мадс Міккельсен, Нік Джонас, Синтія Еріво, Девід Ойелоуо і Рей МакКіннон. Батьків Тодда втілять Деміан Бічір і Курт Саттер.

У режисерському кріслі проекту знаходиться Даг Лайман, режисер хітових бойовиків «Ідентифікація Борна» і «Містер і місіс Сміт» та фантастики «На межі майбутнього».

Українська прем'єра фільму «Дорога хаосу» очікується 15 квітня.

1261 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: