Дейзі Рідлі ганяє на мотоциклі у фрагменті фільму Дага Лаймана «Хода хаосу»

8 березня 2021,  20:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У франшизі «Зоряні війни» актриса Дейзі Рідлі навчилася керувати «Тисячолітнім соколом», а в фантастичному фільмі «Хода хаосу» їй випало ганяти на більш скромному транспорті старому мотоциклі.

В екранізації антиутопічного роману Патріка Несса «Хода хаосу» Рідлі втілює загадкову дівчину Віолу Ід, яку головний герой Тодд Г'юітт (Том Голланд) одного разу зустрічає в лісі на своїй планеті. Тодд ще ніколи не бачив жінок, оскільки вони давно померли від небезпечного вірусу, і, бажаючи дізнатися правду про свій світ, він відправляється з Віолою в небезпечну подорож.

Новий фрагмент, який ви можете побачити вище, показує, як Віола тігає з містечка Прентісстаун на старому мотоциклі, а Тодд, осідлавши коня, вирушає за нею галопом, поки їм на п'яти насідають озброєні люди мера Прентіса (Мадс Міккельсен), який звик контролювати усіх жителів свого містечка.

До речі, мер Прентіс теж з'являється в даному епізоді в капелюсі та шикарній шубі.

Світова прем'єра наукової фантастики режисера Дага Лаймана «Хода хаосу» відбулася минулого тижня, 5 березня. Але поки невідомо, чи покажуть екранізацію роману Несса в українських кінотеатрах.

1240 

1 коментар

Deveev

2 серпня 2021, 11:34

Шикарный у неё конечно мотоцикл. На таком оффроад отлично погонять по бездорожью. Сам я тоже таким занимаюсь времяпровождением только катаясь на горном велосипеде. Планирую заказать с https://auto-th.ru/catalog/bike-rack/ багажник на крышу чтобы на место покатушек не на велосипеде добираться, а машиной.
0 / 1 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: