Новий «Бетмен» знайшов своїх Жінку-кішку і Загадника

19 жовтня 2019,  20:56 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зої Кравіц і Пол Дано приєдналися до акторського складу адаптації коміксів DC «Бетмен», головну роль в якому виконає Роберт Паттінсон.

На цьому тижні супергеройський екшен Метта Рівза, який розповість про пригоди молодого Бетмена, знайшов виконавців ролей Селіни Кайл, також відомої як Жінка-кішка, і Едварда Нештона, відомого як Загадник.

Роль Жінки-кішки виконає зірка серіалу «Велика маленька брехня» Зої Кравіц, яку ви могли бачити в минулому році на великому екрані у фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

А в суперлиходія Загадника перевтілиться актор Пол Дано, відомий завдяки оскароносним фільмам «Маленька міс Щастя», «Нафта» і «12 років рабства».

Також переговори з приводу ролі ще одного суперлиходія Пінгвіна вів номінант на премію «Оскар» Джона Гілл, та Deadline пише, що він більше не зацікавлений в цьому проекті.

В останній раз ми бачили Темного лицаря в компанії Жінки-кішки у фільмі Крістофера Нолана «Темний лицар: Відродження легенди», де ці ролі зіграли Крістіан Бейл та Енн Гетевей. А роль Загадника раніше примірив на себе Джим Керрі в бойовику «Бетмен назавжди».

Прем'єра нового «Бетмена» очікується 24 червня 2021 року.

3828 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: