«Пінгвін»: вийшов тизер продовження «Бетмена» з Коліном Фарреллом у головній ролі

14 квітня 2023,  10:24 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Max (оновлена HBO Max) опублікувала тизер-трейлер свого очікуваного міні-серіалу «Пінгвін», що буде спін-офом фільму «Бетмен» Метта Рівза, який став однією з найприбутковіших стрічок минулого року.

Міні-серіал «Пінгвін», головну роль в якому виконає номінант на премію «Оскар» Колін Фаррелл, покаже, як кримінальний авторитет Освальд «Оз» Кобблпот, також відомий як Пінгвін, прийде до влади у злочинному світі Ґотем-Сіті.

Також ключову роль у серіалі зіграє зірка ситкому «Як я зустрів вашу маму» та комедії «Зависнути у Палм-Спрінгз» Крістін Міліоті, яку ви можете побачити в тизер-трейлері.

Міліоті втілить Софію Фальконе, доньку покійного боса мафії Кармайна Фальконе, якого у «Бетмені» грав Джон Туртурро. Софія буде боротися за владу про інший бік барикад.

Брата Софії, Альберто Фальконе, втілить зірка популярного серіалу «Дивовижна місіс Мейзел» Майкл Зеген.

Зйомки міні-серіалу «Пінгвін», який буде складатися з 8 серій, почалися у березні в Нью-Йорку. Його прем'єра очікується у 2024 році.

Нещодавно Фаррелл зіграв головну роль у стрічці «Банші Інішеріна» режисера Мартіна МакДони, за яку і був номінований на премію «Оскар».

15736 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: