Різ Візерспун назвала зірку «Капітана Марвел» Брі Ларсон своєю музою

20 березня 2019,  18:48 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудська актриса Різ Візерспун вже подивилася новий супергеройський екшен від Marvel Studios «Капітан Марвел» та поділилася своїми враженнями з читачами в Instagram.

Тиждень тому, 11 березня, Візерспун написала в соцмережах теплий пост про фільм «Капітан Марвел» та виконавицю його головної ролі Брі Ларсон:

Бережися, світ!!! Перший сольний фільм Marvel з жінкою на чолі #Капітанмарвел заробив у світовому прокаті $455 мільйонів! Брі Ларсон подарувала мені стільки радості, коли взялася за цю величезну роль з такою люттю, розумом і силою... Вона надихає маленьких дівчаток по всьому світу. Якби ти тільки навчила мене тепер літати! #ОбовязковоДоПерегляду #МузаПонеділка

В коментарях до неї приєдналася ще одна володарка премії «Оскар» Наталі Портман, яка грала роль доктора Джейн Фостер у фільмах про Тора:

Не змогла б сказати краще! Так, Брі Ларсон!

Зараз Візерспун і Портман працюють разом над науково-фантастичним фільмом «Люсі в небі», чий трейлер вийшов учора.

В червні Візерспун повернеться на екрани в 2 сезоні хітового драматичного серіалу від каналу HBO «Велика маленька брехня».

Супергеройський фільм «Капітан Марвел» розповідає про льотчицю ВПС США Керол Денверс, яка після аварії отримує надздібності і стає частиною загону кріі Старфорс. Її місією стає вистежити ворожих скрулів і зупинити міжгалактичну війну, в центрі якої опиняється її рідна планета Земля.

Читайте нашу рецензію на екшен «Капітан Марвел», який вийшов в прокат 7 березня.

2682 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: