Дивіться новий трейлер блокбастера «Марвели» про трьох супергероїнь

31 серпня 2023,  22:57 | Новини фільмів

У мережі з'явився ретроспективний трейлер супергеройського фільму Нії ДаКости «Марвели», що згадує події блокбастера «Капітан Марвел» та нещодавніх серіалів «Ванда/Віжен» і «Міз Марвел», що показали становлення нових супергероїнь MCU.

Стрічка «Марвели» від Marvel Studios розказує про супергероїню Керол Денверс (Брі Ларсон), також відому як Капітан Марвел. Їй вдалось віднайти себе, перемігши тиранів Крі та помстившись Абсолютному Інтелекту. Але через непередбачувані наслідки Керол доводиться взяти на себе тягар дестабілізованого всесвіту.

Одного разу обов’язок кличе її в аномальну червоточину, пов’язану з Крі. Там сили Керол набувають неочікуваного зв’язку із силами її супер-фанатки Камали Хан (Іман Веллані), відомої як Міз Марвел, і названої племінниці Моніки Рамбо (Тейона Парріс), астронавтки космічної станції Т.Е.С.А.К. Колись близькі, Моніка та Керол останнім часом трохи втратили зв’язок. І ось таке незвичне тріо має об’єднатися та навчитися працювати злагоджено, щоб врятувати всесвіт. А називатимуть їх Марвели.

Також у майбутньому блокбастері від Marvel Studios повернеться найкращий друг Керол, Нік Ф'юрі (Семюел Л. Джексон), якого нещодавно можна було побачити у сольному серіалі «Таємне вторгнення», де він боровся зі скрулами.

Кінокомікс «Марвели» прибуде в українські кінотеатри восени, 9 листопада.

685 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: