Новини про фільм (2022)

3 серпня 2022,  11:00 | Новини фільмів

Представляємо вашій увазі добірку свіжих трейлерів, куди увійшли трейлери до майбутніх супергеройських екшенів «Чорна пантера 2», «Чорний Адам» та «Шазам! 2», а також трейлери до очікуваних фільмів за участю світових кінозірок Бреда Пітта, Сандри Буллок, Віоли Девіс, Тома Круза, Джулії Робертс, Джорджа Клуні, Ідріса Ельби та багатьох інших, які ви вже можете подивитися з шикарним українським дубляжем (і які незабаром покажуть у кінотеатрах).

Читати далі...
23 червня 2022,  11:10 | Новини фільмів

Влітку в український прокат вийде гостросюжетний трилер «Хижак» (не плутати з однойменною франшизою про іншопланетян-найманців), де Ідріс Ельба, зірка фільмів Marvel та екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу», зіткнеться з кровожерним левом.

Читати далі...
30 травня 2022,  13:20 | Новини фільмів

Представляємо добірку свіжих трейлерів найочікуваніших фільмів цього року, серед яких наукова фантастика «Аватар 2: Шлях води», супергеройський екшен від Marvel «Тор: Любов і грім», новий блокбастер братів Руссо «Сірий чоловік», бойовик із Бредом Піттом «Швидкісний поїзд» та одразу два екшени з Томом Крузом «Місія неможлива 7» й «Топ Ґан: Меверік».

Читати далі...
26 травня 2022,  17:43 | Новини фільмів

Студія Universal Pictures поділилася напруженим трейлером кінокартини «Звір», де головного героя у втіленні зірки блокбастерів Marvel Ідріса Ельби чекає боротьба за виживання зі лютим левом та озброєними бандитами.

Читати далі...