Віола ДевісViola Davis

Віола Девіс / Viola Davis
Народилася 11 серпня 1965; Сент-Метьюз, Південна Кароліна, США
Зріст: 165 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Віоли Девіс

Королева-воїн (2022) ... Nanisca, продюсер
Перша леді (2022) ... Michelle Obama, продюсер (исполнительный продюсер)
Миротворець (2022) ... Amanda Waller ~~
Непрощенна (2021) ... Liz Ingram
Загін самогубців: Місія навиліт (2021) ... Amanda Waller
Ма Рейні: Мати блюзу (2020) ... Ma Rainey
A Touch of Sugar (2019) ... рассказчик
Нульовий загін (2019) ... Miss Rayleen

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Віоли Девіс. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Віоли Девіс

Написати коментар...
Написати коментар...