Новини серіалів, в яких згадується Віола Девіс

7 березня 2020,  18:26 | Новини серіалів

Промо-ролік фінальних серій детективного трилера «Як уникнути покарання за вбивство» обіцяє дати відповіді на всі наші запитання. І їх багато.

Після перегляду 9 серії 6 сезону серіалу «Як уникнути покарання за вбивство» глядачі були в шоці, якщо не сказати більше. І тепер інтригуючий промо-ролик шести фінальних серій задається наступними питаннями: хто вбив Ашера Міллстоуна (Метт МакГоррі) і ... хто вбив головну героїню Енналіз Кітінг (Віола Девіс)?! А найголовніше питання тут: чи зможуть вони уникнути покарання за ці злочини?

Так що запасаємося терпінням і поки намагаємося самі вирахувати злочинців. Серіал «Як уникнути покарання за вбивство» повертається 2 квітня.

16 вересня 2019,  20:25 | Новини серіалів

За допомогою інтригуючого трейлера 6 сезону серіалу «Як уникнути покарання за вбивство» телеканал ABC нагадує нам про скоєні вбивства, зради, скандали та шокуючі сюжетні повороти. Готові до його гучного фіналу?

Детективна драма «Як уникнути покарання за вбивство» слідує за блискучим юристом Енналіз Кітінг (лауретка премій «Еммі», «Золотий глобус» і «Оскар» Віола Девіс) та її амбітними учнями, які готові на все, щоб стати найкращими, і одного разу усі вони опиняються в центрі небезпечної павутини з брехні. У кінці трейлера нових серій Енналіз говорить учням, що вони поховають всі свої секрети раз і назавжди, і нас залишають гадати, хто ж опиниться в труні, що з'являється на екрані після її слів.

Фінальний сезон «Як уникнути покарання за вбивство» стартує 26 вересня.

12 липня 2019,  22:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора канал ABC показав перший промо-ролик 6 сезону свого хітового серіалу «Як уникнути покарання за вбивство», який повідомляє, що гріхи наздоженуть наших героїв у фінальних серіях.

Кримінальна драма «Як уникнути покарання за вбивство», що завершиться у 2020 році, розповідає про блискучого юриста Анналізу Кітінг, за втілення якої Віола Девіс отримала премію «Еммі», та її клас розумних і готових на все заради перемоги студентів. Останній сезон покаже клас Кітінг під час їхнього фінального семестру в юридичній школі, в той час як обман, страх і провина, що зв'язують її зі своїми учнями, виявляються найбільш смертельно небезпечними, ніж будь-коли.

Прем'єра фінального сезону серіалу «Як уникнути покарання за вбивство» відбудеться на американському телебаченні восени, 26 вересня.

15 вересня 2018,  01:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC представив офіційний трейлер 5 сезону детективного серіалу «Як уникнути покарання за вбивство», який був двічі номінований на премію «Золотий глобус».

У прем'єрній серії 5 сезону, яка отримала драматичну назву «Your Funeral» («Твої похорони»), Анналіза Кітінг (Віола Девіс) вибирає студентів для своєї нової юридичної клініки в Міддлтоні і жонглює пропозиціями роботи від конкуруючих фірм, поки «Четвірка Кітінг» намагається прийти в себе після минулого семестру. Також у серії буде представлена нова загадка, яка переверне життя всіх героїв.

Прем'єра 5 сезону «Як уникнути покарання за вбивство» відбудеться 27 вересня.

У листопаді Девіс можна буде в кінотеатрах України у трилері Стіва МакКвіна «Вдови», де вона виконає головну роль.

9 вересня 2017,  02:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC за допомогою нового промо-ролика повідомив, що чекати на повернення серіалів «Анатомія пристрасті», «Скандал» і «Як уникнути покарання за вбивство» залишилося менше місяця.

Читати далі...
15 вересня 2015,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В преддверии возвращения на экраны сериалов Шонды Раймс «Анатомия страсти», «Скандал» и «Как избежать наказания за убийство» их актеры собрались вместе для групповой фотосессии, а главные героини сериалов поговорили о будущем сезоне и сексизме Голливуда.

Читати далі...