Дивіться український трейлер фільму «Хижак» з Ідрісом Ельбою у головній ролі

23 червня 2022,  11:10 | Новини фільмів

Влітку в український прокат вийде гостросюжетний трилер «Хижак» (не плутати з однойменною франшизою про іншопланетян-найманців), де Ідріс Ельба, зірка фільмів Marvel та екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу», зіткнеться з кровожерним левом.

У стрічці «Хижак» (також відомійї як «Звір») Ельба втілює доктора Нейта Деніелса, який після смерті дружини повертається до Південної Африки, де вони познайомилися.

Разом із дочками Нейт прямує до заповідника, яким керує давній друг сім'ї Мартін Баттлс. Однак сімейна поїздка обертається небезпечною пригодою, в якій Нейту доведеться боротися за виживання з лютим левом та небезпечними бандитами.

Роль Мартіна Баттлса виконує актор Шарлто Коплі, якого ви можете знати завдяки фільмам «Район №9», «Елізіум», «Малефісента» та «Перестрілка».

Режисером цього напруженого протистояння виступає Бальтасар Кормакур, який зняв популярні картини про виживання «Еверест» та «У владі стихії».

Українська прем'єра «Хижака» відбудеться одночасно з усім світом 18 серпня. Більше кінопрем'єр серпня ви знайдете у нашій афіші.

2339 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: