Новини про фільм (2017)

10 червня 2020,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер хітового драматичного серіалу «13 причин чому» Селена Гомес представить цього літа нову романтичну комедію під назвою «Галерея розбитих сердець», події якої будуть розвиватися в Нью-Йорку.

Читати далі...
21 травня 2019,  01:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Біллі Гарґроув стає зіркою громадського басейну в дуже жаркому фрагменті 3 сезону науково-фантастичного серіалу «Дуже дивні справи».

Ласкаво просимо в громадський басейн вигаданого містечка Гоукінс, Індіана, де періодично відбуваються дуже дивні речі. Події 3 сезону будуть розвиватися влітку 1985 року, яке видалося дуже жарким, судячи з даного відео. У ньому підтягнутий Біллі Гарґроув (зірка «Могутніх рейнджерів» Дакре Монтгомері), зведений старший брат Макс (Седі Сінк), заступає на свою зміну в якості рятувальника в басейні, чим змушує запітніти сонцезахисні окуляри всіх дам, які приймають там сонячні ванни, включаючи місіс Вілер (Кара Буоно).

Дивіться також офіційний трейлер 3 сезону серіалу «Дуже дивні справи», прем'єра якого відбудеться 4 липня.

9 березня 2019,  16:17 | Оновлення

Подивіться другий український трейлер супергеройського фільму жахів від Джеймса Ганна «Брайтбьорн».

Сюжет трейлера розповідає про інопланетного хлопчика, якого всиновила подружня пара на Землі. Вони намагаються виховувати його і навчити використовувати здібності на благо. Однак в дитині прокидається зловісна сторона.

У фільмі знімалися Елізабет БенксГолодні ігри», «Ідеальний голос»), Мередіт ГагнерПідстава») та Девід ДенманМогутні рейнджери»).

Реліз фільму «Брайтбьорн» очікується 23 травня.

18 серпня 2018,  21:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Могутніх рейнджерів» Беккі Джі поділилася у Твіттері дебютним фрагментом свого нового науково-фантастичного фільму «Аксель».

Повнометражний дебют режисера Олівера Дейлі розповідає про старшокласника Майлза (Алекс Нюстадтер), який живе в невеликому містечку і захоплюється мотокросом. Одного разу він знаходить робопса Акселя, який утік із секретної урядової бази, і заводить з ним дружбу. Щоб сховатися від військових, подруга Сара (Джі) приводить Майлза і Акселя в своє безпечне місце — покинутий будинок, де дівчина у вільний час малює графіті.

Українська прем'єра фантастики Дейлі відбулася в четвер, 16 серпня. Квитки на сеанси «Аксель» ви знайдете в нашій афіші.

15 квітня 2017,  01:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lionsgate Movies показала іншим, як потрібно робити цікаві VR-промо, поділившись крутим роликом з віртуальною реальністю до своїх «Могутніх рейнджерів». У ньому ти опиняєшся в гостях у Зордона (Брайан Кренстон), а потім сідаєш в червоний зорд й вибираєшся на ньому з печери. Вийшло одне з найкращих VR-промо, які були представлені в рамках промо-кампаній фільмів у цьому році.

Минулого місяця творець «Могутніх рейнджерів» Хаїм Сабан повідомив, що запланував до них 5 сиквелів. Нашу рецензію на фільм читайте тут.

27 березня 2017,  20:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройский экшен «Могучие рейнджеры» из-за строгой цензуры по отношению к сексуальным меньшинам в России смогут посмотреть только зрители старше 18 лет.

Читати далі...
22 березня 2017,  21:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський екшен «Могутні рейнджери» вперше представить на великому екрані супергероя з нетрадиційною орієнтацією.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Могутні рейнджери»
П'ятірка ниючих супергероїв
22 березня 2017,  01:50 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Багато мільйонів років тому, коли по Землі ходили динозаври, на нашій планеті відбулася епічна битва між прибульцями, одні з яких намагалися захистити тутешнє життя, а інші – вирвати її з коренем. Тоді її вдалося зупинити величезною ціною, та чи зможуть це зробити п'ятеро проблемних підлітків у наш час? 

Голлівудська криза ідей нині добрався і до культового серіалу «Могутні рейнджери», що розповідає про п'ять старшокласників, які в своїх суперкостюмах захищають нашу планету від злісних інопланетян. Через більше двадцяти років свого екранного дебюту вони повертаються, представляючись при цьому потенційною франшизою, під проводом маловідомого режисера Діна Ізраелайта, який зняв раніше всього один повнометражний фільм – наукову фантастику «Проект Альманах». Чи вдалося йому відродити п'ятірку супергероїв родом з 90-х?

П'ятеро проблемних підлітків виявляються обраними, отримують надздібності і стають захисниками Землі... Звучить досить пафосно, а в нових «Могутніх рейнджерах» це виглядає ще й смішно, безглуздо і сумно. Чим ближче знайомишся з Джейсоном, Біллі, Кімберлі, Тріні і Заком, тим менше розумієш, чому саме їх обрали ті монети. Вони такі всі з себе круті, хоча по суті нічого доброго не зробили ні собі, ні оточуючим. Зате деякі з них вже встигли наробити своїм друзям гидоти. Але не переживайте, нові друзі скажуть дурість з розумним виглядом на кшталт: «Погані вчинки не роблять тебе поганою людиною», і все знову буде добре. Коли вони прокидаються з неймовірною силою і рефлексами, їх захоплення і демонстрація здібностей скрашують меланхолійне оповідання, але потім герої на півтори години застрягають в стані тренувань, перестаючи розвиватися як персонажі історії, тому інтерес до них поступово згасає і спостерігати за ними стає дуже нудно.

Ролі Рейнджерів віддали п'ятірці акторів-початківців Дакре МонтгомеріАрДжею СайлеруНаомі СкоттБеккі Р. і Луді Ліну. Свіжі обличчя – це добре, але проблема в тому, що добре зіграв з них тільки Сайлер. Спостерігати за іншими в цих образах неможливо, не бажаючи при цьому, щоб фільм скоріше закінчився. Але їх найгірша гра проявляється як раз в фіналі, коли вони, нарешті, сідають у свої зорди і майже рятують рідний Енджел Гроув від знищення (адже після битви з Ритою доводиться відбудовувати півміста). Грати емоції віддалено дуже складно, і ці молоді актори, зрозуміло, не Роберт Дауні мол., який чудово зображує все, що потрібно, перебуваючи в шоломі Залізної людини, але ці кривляння і безглузді вигуки під час битви, що складаються з очевидних фраз, зіпсували все враження від екшену, якого тут чекаєш майже 2 години.

Сюжет своєю присутністю робить цікавіше головна лиходійка, яка, на відміну від Рейнджерів, залишається переконливою від початку і до кінця. Це один з тих рідкісних моментів, коли дійсно хочеться, щоб лиходій переміг. Тому що герої тут абсолютно ніякі і вже точно не краще Ріти, яка хоча б приймає своє зле єство і не намагається здаватися кращою, ніж вона є насправді. Елізабет Бенкс в гримі виглядає страхітливо, особливо на початку фільму, де нагадує кікімору, що вибралася з морської глибини, пожираючу все і всіх на своєму шляху. Давай, Ріта, криши і громи разом зі своїм золотим монстром це нудне містечко.

Також у фільмі з'являється Брайан Кренстон, постаючи перед нами в образі інопланетянина з рідної планети Рити, то в образі гігантської голограмної голови, яка намагається навчити уму-розуму школярів. Без нього важко уявити «Могутніх рейнджерів», оскільки Синього рейнджера Біллі Кренстона назвали саме на честь цього актора, але це далеко не найкраща роль оскарівського номінанта. Наставник з його Зордона вийшов некорисний. З робота Альфа-5 учитель і то краще.

«Могутні рейнджери», починаючись епічним прологом, дуже швидко збиваються зі свого шляху, сумбурно представляючи сумнівних персонажів, яких глядач має сприйняти як супергероїв. Але вони самі себе такими не вважають, і не дарма, адже супергерої з них дійсно ніякі, а порівняння з будь-яким іншим супергероєм зі світу Marvel або світу DC вони взагалі не витримають. Їх суперздатності з'являються і зникають за волею сценаристів; творці спецефектів зловживають сценами з уповільненою зйомкою, яку хочеться прискорити і перемотати; а самі герої постійно ниють і скаржаться на своє життя, ніби їм не по 15, а по 5 років, виставляючи тінейджерів як таких в найжахливішому світі. Гаррі, Рон і Герміона були і того молодші, але не вели себе так перед битвами з Волдемортом, як і Кітнісс Евердін, Персі Джексон і ще купа героїв-тінейджерів, яким довелося гірше, ніж цим Рейнджерам, але вони все одно виявилися стійкими і надихаючими прикладами. А з цих «героїв» брати приклад нікому не раджу. Хіба тільки вам дуже хочеться зруйнувати своє життя і позбутися всіх друзів.

Загалом, після перегляду нових «Могутніх рейнджерів» залишилися ті ж враження, що й після «Черепашек-ніндзя» Майкла Бея: краще б цих супергероїв залишили в 90-х, де їм і місце, і не намагалися нажитися на ностальгії цілого покоління, причому особливо не стараючись. Студія Lionsgate начебто планує зняти мало не сім фільмів про цих Рейнджерів, але після першого хочеться, щоб вона забула про це і почала шукати нові цікаві і надихаючі історії для нового покоління.

Колись п'ятірка Могутніх рейнджерів була великими супергероями, але в 2017 році, здається, термін їх придатності безповоротно минув.

21 березня 2017,  13:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Якби ви були імпульсивним тінейджером, який недавно отримав неймовірні надздібності, як, вважаєте, пройшла б ваша перша поїздка на позаземному бойовому зорді? Напевно приблизно так, як і у Зака Тейлора (Луді Лін), ставшого Чорним рейнджером.

Попередній фрагмент «Могутніх рейнджерів», де головні герої опиняються на космічному кораблі Зордона (Брайан Кренстон), дивіться тут.

17 березня 2017,  20:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У вчорашньому фрагменті «Могутніх рейнджерів» головні герої Джейсон, Тріні, Кімберлі, Зак та Біллі знайшли підводний вхід на космічний корабель, куди їх привела невідома сила. А в даному відео вони з цікавістю й побоюванням досліджують цей величний зореліт, який пробув на планеті довгий час і раптом починає активізуватися.

Головною лиходійкою кінокартини буде Рита Репульса у втіленні Елізабет Бенкс, яка бушує в недавньому ТБ-ролику.

16 березня 2017,  14:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Один з представлених студією Lionsgate фрагментів із прийдешніх «Могутніх рейнджерів» показує фантастичний підводний епізод, під час якого майбутні Рейнджери у втіленні Дакре Монтгомері, Беккі Г., Наомі Скотт, АрДжея Сайлера та Луді Ліна потрапляють на космічний корабель, де зміниться їхнє життя.

Нові кадри та постери «Могутніх рейнджерів» ви знайдете в нашій галереї.

11 березня 2017,  17:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Колись Рита Рупульса і сама була Рейнджером, але перейшла на бік зла та присвятила себе тому, щоб стерти Рейнджерів з обличчя всесвіту, про що й заявляє в своєму особистому ТБ-ролику «Могутніх рейнджерів». В її образі тут лютує зірка «Голодних ігор» та «Ідеального голосу» Елізабет Бенкс.

Більше цікавих ТБ-роликів цього супергеройського екшену ви знайдете в нашій відеотеці.