Селена Гомес стала продюсером романтичної комедії «Галерея розбитих сердець»

10 червня 2020,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер хітового драматичного серіалу «13 причин чому» Селена Гомес представить цього літа нову романтичну комедію під назвою «Галерея розбитих сердець», події якої будуть розвиватися в Нью-Йорку.

Фільм «Галерея розбитих сердець» («The Broken Hearts Gallery»), раніше відомий як «Музей розірваних стосунків» («The Museum of Broken Relationships»), буде слідувати за куратором нью-йоркського музею з розбитим серцем, яка починає колекціонувати речі, що пов'язані з розірваними відносинами, і пише про це в своєму блозі.

Центральні ролі в цій історії виконують зірка серіалу «Чудотворці» і драми «Погана освіта» Джеральдін Вішванатан та зірка серіалу «Дивні дива» і фантастики «Могутні рейнджери» Дейкер Монтгомері, яких ви можете побачити разом на старому дивані посеред вулиці в Нью-Йорку на першому кадрі фільму, що знаходиться нижче.

Також в цій стрічці знялися Сьюкі Вотерхаус, Бернадетт Пітерс та Моллі Гордон.

Сценаристом і режисером «Галереї розбитих сердець» виступає Наталі Крінські, яка писала сценарії для хітових серіалів «Анатомія пристрасті» і «Пліткарка».

У минулому році Гомес зіграла в романтичній комедії Вуді Аллена «Дощовий день в Нью-Йорку» і фільмі Джима Джармуша «Мертві не вмирають», а на початку року вона подарувала свій голос жирафу Бетсі з пригодницької стрічки «Дулітл».

Прем'єра фільму «Галерея розбитих сердець» в американських кінотеатрах очікується рівно через місяць, 10 липня. Поки невідомо, чи покажуть його в Україні.

1963 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: