У «Могутніх рейнджерів» буде 5 сиквелів

26 березня 2017,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець «Могутніх рейнджерів» Хаїм Сабан повідомив, що запланував 5 сиквелів до цього перезапуску.

Нові «Могутні рейнджери» тільки цього тижня виходять на великий екран, а студія Lionsgate вже у всю планує створення багатосерійної франшизи. Минулого року президент студії Джон Фелтхаймер казав, що вони збираються зняти аж до 7 фільмів про пригоди п'ятірки школярів, що стали супергероями, а тепер про це з оптимізмом заявляє також творець і продюсер франшизи.

В інтерв'ю для Variety Сабан сказав, що його команда придумала, чим будуть займатися Рейнджери в наступних 5 фільмах, і днями вони повинні були обговорити сюжет першого сіквела:

У нас вже є сюжетна арка на шість фільмів... Якщо цей фільм буде таким успішним, як я сподіваюся, 24 або 25 березня у нас буде перша зустріч з приводу історії для другого фільму.

У світовий прокат фільм вийшов всього два дні тому, але його старт в американських кінотеатрах обнадіює. Сайт Forbes повідомляє, що в четвер і п'ятницю «Могутні рейнджери» заробили близько $15 мільйонів, як «Тихоокеанський рубіж» у 2013 році. І згідно з їхнім прогнозом, супергеройський екшен може зібрати у свій прем'єрний вікенд $40 мільйонів, що буде дуже хорошим результатом при бюджеті в $110 мільйонів.

Нашу рецензію на «Могутніх рейнджерів», які вже вийшли в українські кінотеатри, читайте тут.

722 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: