Оновлення (1975 – ...)

7 грудня 2017,  20:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймс Франко повертається в якості ведучого популярного скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі».

Раніше актор і режисер, який зараз просуває свій байопік «Горе-творець», був ведучим «Суботнім вечором в прямому ефірі» 3 рази, так що відчуває себе дуже впевнено в промо-ролику свого 4 виступу. Відео показує, як він приходить на ковзанку в Нью-Йорку зі своїми ковзанами і з поглядом професійного фігуриста... але як тільки актор стає на каток, його удавану крутість як рукою знімає.

Випуск з Франко, музичним гостем якого стане співачка SZA, вийде 9 грудня.

16 жовтня 2017,  03:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» зняло свою версію хітового фільму жахів «Воно» з Кейт МакКіннон в образі жахливого Пеннівайза.

Вона грає американського політтехнолога Келліенн Конуей, яка живе в каналізації і в стилі одержимого демоном клоуна з «Воно» переслідує тележурналіста Андерсона Купера (Алекс Моффат), бажаючи отримати роботу на його каналі. Навіть не знаючи, хто ці люди і про що йде мова, все одно варто подивитися даний скетч, оскільки з МакКіннон вийшов дуже страшний Пеннівайз. Стережись, Білл Скарсгард, вона ще може відібрати твою роль в сиквелі.

Обережно, кінцівка цілком відповідає фільму, так що особливо вразливим дивитися на свій страх і ризик.

13 жовтня 2017,  22:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Однім з влучних скетчів минулого випуску шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» стала пародія на реаліті-ТБ, де зірка «Диво-жінки» Галь Гадот втілила моделей-подруг Кендалл Дженнер та Джіджі Хадід, примірявши для образу останньої світлий парик. Й в одному з цих фейкових шоу в дусі «Сімейства Кардашьян» Кендалл загубилася в своєму величезному будинку, а в другому — нарешті знайшлася. Беллу Хадід тут зіграла Кейт МакКіннон.

В іншому скетчі «Суботнім вечором в прямому ефірі», чиї події розгорталися на рідному острові Диво-жінки Теміскіра, Гадот поцілувала МакКіннон.

9 жовтня 2017,  18:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У суботу Галь Гадот дебютувала на шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», і звичайно один із скетчів був натхненний фільмом «Диво-жінка». Він показує, як на острів Теміскіра припливають дві лесбіянки, яких грають Кейт МакКіннон та Ейді Брайант, і, побачивши, що там живуть одні жінки, роблять висновок, що амазонки теж люблять жінок. Діана розповідає їм, що вони все як сестри і не думають один про одного в сексуальному плані, але потім погоджується поцілувати одну з них, щоб перевірити, чи не відчує вона щось.

Побачити Диво-жінку в компанії Бетмена та інших супергероїв можна в новому трейлері «Ліга справедливості», який був представлений в неділю.

6 жовтня 2017,  21:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї суботи зірка «Диво-жінки» Галь Гадот вперше стане ведучою шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі». І, як показує свіжий промо-ролик, бувалі актори цього скетч-шоу Леслі Джонс, Мікі Дей і Бек Беннетт з величезним нетерпінням чекають зустрічі з нею. Поки вони розмірковують тут про те, чи схожа акторка на свою супергероїню, Гадот раптом вривається в студію в стилі Диво-жінки.

У листопаді акторка так само увірветься на екрани в «Лізі справедливості».

1 жовтня 2017,  18:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий сезон шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» відкрив учора Райан Гослінг, який під час свого відкриваючого монологу розповідав, як за допомогою «Ла-Ла Ленда» врятував джаз. І щоб повернути зірку з небес на землю, в кінці монологу Гослінга з'являється його колега по «Ла-Ла Ленду» Емма Стоун і виправляє його: «Це не ти врятував джаз, а МИ врятували джаз».

Побачити Гослінга на великому екрані в фантастичному фільмі «Той, хто біжить по лезу 2049» буде можливо з 5 жовтня.

6 липня 2017,  23:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Після 5 років роботи на шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» для Кейт МакКіннон зіграти трьох героїнь підряд — зовсім не проблема. І в закулісному відео мультфільму «Балерина» вона розповідає й показує, як озвучувала його різних персонажів: Реджіну, мати-настоятельку сиротинця, де виховувалася головна героїня історії Фелісіті, та справжню матір Фелісіті, яка померла, але продовжує жити у снах дівчинки.

В українських кінотеатрах мультфільм демонструвався на початку року. Зараз МакКіннон можна побачити у кіно в комедії «Розваги дорослих дівчат».

15 травня 2017,  13:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді розвелося чимало талановитих красенів Крисов: Кріс Еванс, Кріс Гемсворт, Кріс Претт та Кріс Пайн, останній з яких недавно вперше став ведучим шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», де й вирішив пояснити публіці, чим він відрізняється від своїх колег-тезок.

У червні Пайна можна буде побачити на великому екрані в «Диво-жінці», де він втілює Стіва Тревора (не Стіва Роджерса!).

7 листопада 2016,  17:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В рамках шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» зірка «Доктора Стренджа» Бенедикт Камбербетч знявся в пародії на рекламу Apple 1984 года, натхненну антиутопическим романом Джорджа Оруелла «1984». Ось тільки тут актор представив не комп'ютер Macintosh, а дуже крутий унітаз Koohl Toilet, сидячи на якому можна виглядати дійсно круто. Якщо ви, звичайно, Камбербетч.

Ще один скетч з цього випуску «Суботнім вечором в прямому ефірі», де актор втілив стриптизера-блондина, дивимося тут.

7 листопада 2016,  00:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Відвідавши американське шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» в якості запрошеного ведучого, зірка «Доктора Стренджа» Бенедикт Камбербетч зіграв в одному з його скетчів стриптизера-блондина, якого з колегою, втіленого Мікі Деем, найняли на дівич-вечір-сюрприз для милої бабусі. Але старенька, на жаль, не витримала такої несподіванки... і пропустила найцікавіше.

8 жовтня 2016,  17:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулої суботи зірка «Загону самогубців» Марго Роббі стала ведучою знаменитого шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», де зіграла в декількох комедійних скетчах. І найяскравішим з них, мабуть, виявилося її втілення в буквальному сенсі позаземної бібліотекарки, якій є чим вас шокувати.

23 травня 2016,  13:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В останньому епізоді сезону шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» був показаний пародійний скетч на фінальну сцену драми «Суспільство мертвих поетів», де Робін Вільямс втілював вчителя літератури, що дозволив учням з нового боку поглянути на поезію.

Обережно, ця кінцівка може вас шокувати.