Кріс ПреттChris Pratt

Кріс Претт / Chris Pratt
Повне ім'я: Christopher Michael Pratt
Народився 21 червня 1979; Вірджинія, Міннесота, США
Зріст: 188 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Кріса Претта

Світ Юрського періоду 3 (2021) ... Owen Grady
Вартові Галактики 3 (2021) ... Peter Quill / Star-Lord
Уперед (2020) ... Barley Lightfoot
Месники: Завершення (2019) ... Peter Quill / Star-Lord
Біллі Кід (2019) ... Grant Cutler
Лего. Фільм 2 (2019) ... Emmet Brickowski / Rex Dangervest
Emmet's Holiday Party: A Lego Movie Short (2018) ... Emmet Brickowski
Світ Юрського періоду 2 (2018) ... Owen Grady
$ 10 000 000
Месники: Війна нескінченності (2018) ... Peter Quill / Star-Lord
Disneyland Resort: Guardians of the Galaxy - Mission Breakout! (2017) ... Peter Quill / Star-Lord

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кріса Претта. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кріса Претта

Написати коментар...
Написати коментар...