Кріс ПреттChris Pratt

Кріс Претт / Chris Pratt
Повне ім'я: Christopher Michael Pratt
Народився 21 червня 1979; Вірджинія, Міннесота, США
Зріст: 188 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Кріса Претта

Світ Юрського періоду 3: Домініон (2022) ... Owen Grady
Вартові Галактики 3 (2022) ... Peter Quill / Star-Lord
Війна завтрашнього дня (2021) ... актор, продюсер (исполнительный продюсер)
The Terminal List (2021) ... актор
A Parks and Recreation Reunion Special (2020) ... Andy Dwyer
The Best of the Kids' Choice Awards (2020) ... Self
Уперед (2020) ... Barley Lightfoot
Jurassic World: The Ride (2019) ... Owen Grady
Месники: Завершення (2019) ... Peter Quill / Star-Lord

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кріса Претта. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кріса Претта

Написати коментар...
Написати коментар...