Брі ЛарсонBrie Larson

Брі Ларсон / Brie Larson
Повне ім'я: Brianne Sidonie Desaulniers
Народилася 1 жовтня 1989; Сакраменто, Каліфорнія, США
Зріст: 170 см
50%
1
50%
1

Фільмографія Брі Ларсон

Just Mercy (2020) ... Eva Ansley
Месники: Завершення (2019) ... Carol Danvers / Captain Marvel
Капітан Марвел (2019) ... Carol Danvers / Captain Marvel
«Space Explorers» (2018) ... рассказчик
Jay Z: Family Feud ft. Beyoncé (2018) ... актриса
Східна казка (2017) ... Linda
Скляний замок (2017) ... Jeannette
Why You've Never Met the 4th Haim Sister (2017) ... Frime Haim
Конг: Острів черепа (2017) ... актриса
Перестрілка (2016) ... Justine

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Брі Ларсон. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Брі Ларсон

Написати коментар...
Написати коментар...