Брі ЛарсонBrie Larson

Брі Ларсон / Brie Larson
Повне ім'я: Brianne Sidonie Desaulniers
Народилася 1 жовтня 1989; Сакраменто, Каліфорнія, США
Зріст: 170 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Брі Ларсон

Марвели (2023) ... Carol Danvers / Captain Marvel
Форсаж 10 (2023) ... Tess
Міз Марвел (2022) ... Captain Marvel
Між двома папоротями (2019) ... Brie Larson
Судити по совісті (2019) ... Eva Ansley
Месники: Завершення (2019) ... Carol Danvers / Captain Marvel
Розбір (2019) ... Carol Danvers / Captain Marvel
Audi «The Debriefing» (2019) ... Carol Danvers / Captain Marvel
Капітан Марвел (2019) ... Carol Danvers / Vers / Captain Marvel
$ 5 000 000
«Space Explorers» (2018) ... рассказчик

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Брі Ларсон. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Брі Ларсон

Написати коментар...
Написати коментар...