Рецензії, в яких згадується Брі Ларсон

Рецензія на фільм «Форсаж 10»
Божевільний лиходійський бенефіс Джейсона Момоа
4 липня 2023,  03:30 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Колись дуже давно (у далекі часи до коронавірусу та повномасштабного вторгнення) Він Дизель оголосив, що «Форсаж 10» буде заключною пригодою Домініка Торетто та його родини відважних гонщиків. Але йшли роки, і ось ми дійшли до десятої частини, яка точно не буде завершальною (навіть не буде передостанньою, бо вони вже планують «Форсаж 12»). У минулому фільмі творці франшизи навіть відправили кілька героїв у відкритий космос, тож перевершити себе їм було складно... Проте їм це знову вдалося, і секрет успіху досить простий Джейсон Момоа, він же кхал Дрого, він же Аквамен.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Судити по совісті»
Один з найважливіших фільмів нашого часу
5 червня 2020,  03:50 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 1986 році тихе містечко Монровілль, штат Алабама, потрясло вбивство 18-річної білої дівчини Ронди Моррісон. Жителі були шоковані, і поліція вирішила заспокоїти розгнівану публіку, посадивши за ґрати невинну людину, темношкірого чоловіка Волтера МакМіллана, якого тут же засудили до смертної кари. Обвинувачі-расисти видихнули і повернулися до своїх родин пити чай в своїх затишних будинках, тоді як життя Волтера було зруйноване, і він щохвилини в своїй тісній камері думав про те, що скоро його відправлять на електричний стілець. Так було до того моменту, поки до Монровіллю не приїхав молодий темношкірий адвокат з Гарварда Браян Стівенсон і не взявся за перегляд його справи...

Читати далі...
6 березня 2019,  18:01 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

За 10 років свого існування кіновсесвіт Marvel випустив 20 супергеройських фільмів, частина з яких представила глядачам декілька чудових героїнь, але, на жаль, жодна з них так і не отримала свій особистий сольник. Боси студії, всупереч високим касовим зборам фільмів зі Скарлетт Йоханссон, не вірили в успіх екшену з жінкою в головній ролі, поки не прийшла Диво-жінка і не побила всі мислимі й немислимі рекорди. Нарешті Marvel вирішили відповісти DC за допомогою Капітана Марвел, яка незабаром приєднається до Месників. Але перед цим на нас чекає подорож в її минуле, яке розкриває, як хоробра землянка стала однією з наймогутніших супергероїнь у всесвіті.

Читати далі...