Бенедикт КамбербетчBenedict Cumberbatch

Бенедикт Камбербетч / Benedict Cumberbatch
Повне ім'я: Benedict Timothy Carlton Cumberbatch
Народився 19 липня 1976; Гаммерсміт, Лондон, Велика Британія
Зріст: 183 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Бенедикта Камбербетча

Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля (2022) ... Dr. Stephen Strange
Людина-павук: Додому шляху нема (2021) ... Doctor Strange
Влада пса (2021) ... Phil Burbank
Котячі світи Луїса Вейна (2021) ... Louis Wain
Мавританець (2021) ... Stu Couch, продюсер
James and the Giant Peach with Taika and Friends (2020) ... Aunt Spiker
Код: Залізна кора (2020) ... Greville Wynne, продюсер (исполнительный продюсер)
1917 (2019) ... Colonel Mackenzie

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Бенедикта Камбербетча. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Бенедикта Камбербетча

Написати коментар...
Написати коментар...