Кріс ЕвансChris Evans

Кріс Еванс / Chris Evans
Повне ім'я: Christopher Robert Evans
Народився 13 червня 1981
Зріст: 184 см
80%
4
20%
1

Фільмографія Кріса Еванса

Лайтер (2022) ... актор
Крамничка жахів (2022) ... актор
Сірий чоловік (2022) ... Lloyd Hansen
Захищаючи Джейкоба (2020) ... Andy Barber, продюсер (исполнительный продюсер)
The Best of the Kids' Choice Awards (2020) ... Self
Ножі наголо (2019) ... Ransom Drysdale
Курорт для нирців на Червоному морі (2019) ... Ari Levinson
Месники: Завершення (2019) ... Steve Rogers / Captain America
$ 15 000 000
Капітан Марвел (2019) ... Steve Rogers

Біографія Кріса Еванса

Кріс Еванс народився 13 червня 1981 у Садбері (штат Массачусетс), більшу частину дитинства провів у Бостоні.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кріса Еванса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кріса Еванса

Написати коментар...
Написати коментар...