«Red One»: коли вийде різдвяний фільм з Двейном Джонсоном і Крісом Евансом

25 березня 2024,  18:13 | Новини фільмів

Актор і продюсер Двейн Джонсон повідомив, що його очікувана святкова стрічка «Red One», де разом з ним знявся колишній Капітан Америка, тобто Кріс Еванс, увірветься до кінотеатрів 15 листопада 2024 року.

Фільм «Red One» від студії MGM описують як «епічну різдвяну екшен-комедію, що познайомить глядачів з новим всесвітом різдвяної міфології та пригод».

Це буде перший спільний кінопроєкт для Джонсона, який нещодавно зіграв антигероя Чорного Адама у фільмі від DC, та Еванса, який прославився завдяки ролі супергероя Стіва Роджерса/Капітана Америка у блокбастерах від Marvel.

Нещодавно ви могли бачити Скелю у пригодницькому екшені «Red Notice», що випустила платформа Netflix, але фільм «Red One», хоча він і має схожу назву, не є його сиквелом. Тож не очікуйте тут появи Галь Гадот і Раяна Рейнольдса.

Тим часом роль крутого Санти у «Red One» зіграє лавреат премії «Оскар» Дж.К. Сіммонс, також відомий за кінокоміксами про Людину-павука.

Минулого року Еванс виконав головні чоловічі ролі у комедійному екшені «Небезпечне побачення» та біографічній стрічці «Продавці болю».

447 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: