Новини фільмів, в яких згадується Джеремі Стронг

28 вересня 2020,  23:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Едді Редмейн та номінант на премію «Оскар» Саша Барон Коен організовують мирний протест, який перетворюється на протистояння з поліцією, в новому трейлері біографічного фільму «Суд над чиказькою сімкою».

Читати далі...
16 вересня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix поділилася тизер-трейлером історичного фільму «Суд над чиказькою сімкою», в якому знялися Саша Барон Коен, Едді Редмейн, Джеремі Стронг, Яхья Абдул-Матін II та Джозеф Гордон-Левітт.

Читати далі...
24 грудня 2019,  18:45 | Новини фільмів

Тримайтеся міцніше і не сумнівайтеся в його авторитеті! Вчора вийшов другий трейлер кримінальної драми «Джентльмени» від культового британського режисера Гая Річі, головну роль в якій виконує лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
26 листопада 2019,  01:31 | Новини фільмів

Шість знаменитих джентльменів і одна леді зібралися разом на новому локалізованому постері кримінальної кінокартини Гая Річі «Джентльмени».

Читати далі...
3 жовтня 2019,  17:18 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі переїжджає до Великої Британії і стає там королем маріхуанної імперії в офіційному трейлері нового фільму Гая Річі «Джентльмени».

«Джентльмени» (або «Хлопці-аристократи») покажуть небезпечне, але захоплююче життя американського емігранта Мікі Пірсона (МакКонахі), який побудував в Лондоні дуже прибуткову імперію марихуани. Коли в злочинних колах з'являється інформація, що він хоче продати свою імперію і назавжди вийти з бізнесу, місцеві гангстери починають будувати навколо нього змови, вдаватися до шантажу, хабарів, викрадень та інших злочинних методів, щоб прибрати до рук його справу. Але Мікі так просто не візьмеш.

Українська прем'єра фільму «Джентльмени», де компанію МакКонахі складають британські актори Чарлі Ганнем, Мішель Докері, Колін Фаррелл, Г'ю Грант, Джеремі Стронг та Генрі Голдінг, відбудеться у 2020 році.

7 червня 2018,  19:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреати премії «Оскар» Меттью МакКонахі та Енн Гетевей грають коханців в драматичному трилері «Море спокуси», чий офіційний трейлер дивіться нижче.

Картина «Море спокуси», раніше відома як «Спокій», розповість про капітана рибальського судна (МакКонахі), чиє минуле в особі фатальної жінки (Гетевей) збирається зіткнутися з його нинішнім спокійним життям на маленькому острові в тропіках, заманюючи його в нову реальність, яка може бути не такою, якою вона здається на перший погляд.

Чоловіка героїні Гетевей грає Джейсон Кларк. Також компанію їм складуть Дайан Лейн, Джимон Хунсу та Джеремі Стронг.

Світова прем'єра третьої режисерської роботи Стівена Найта, який зняв «Ефект колібрі» і «Лок», відбудеться у вересні.