Кейт БланшеттCate Blanchett

Кейт Бланшетт / Cate Blanchett
Повне ім'я: Catherine Elise Blanchett
Народилася 14 травня 1969; Мельбурн, Вікторія, Австралія
Зріст: 174 см
100%
5
0%
0

Фільмографія Кейт Бланшетт

Школа Добра і Зла (2022) ... Voice of the Storian
Піноккіо Ґільєрмо дель Торо (2022) ... Spazzatura
Тар (2022) ... Lydia Tár, продюсер (исполнительный продюсер)
Не дивіться вгору (2021) ... Brie Evantee
Алея жаху (2021) ... Dr. Lilith Ritter
Homemade (2020) ... рассказчик
Постановка (2020) ... Cate Blanchett
James and the Giant Peach with Taika and Friends (2020) ... Centipede
Місіс Америка (2020) ... Phyllis Schlafly

Біографія Кейт Бланшетт

Кейт Бланшетт (повне ім'я Кетрін Еліза Бланшетт, англ. Catherine "Cate" Elise Blanchett; 14 травня 1969) - відома австралійська кіно- і театральна актриса. Найбільшу популярність здобула завдяки участі у фільмах «Єлизавета» (1998, премії BAFTA і «Золотий глобус» за кращу жіночу роль), «Авіатор» (2004, премії «Оскар» і BAFTA за кращу жіночу роль другого плану), кінотрилогії «Володар кілець »(2001, 2002, 2003).

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кейт Бланшетт. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кейт Бланшетт

Написати коментар...
Написати коментар...