Кейт Бланшетт виглядає приголомшливо на першому кадрі екранізації відеогри «Бордерлендз»

20 лютого 2024,  19:32 | Новини фільмів

Перший кадр науково-фантастичного екшену «Бордерлендз», що засновується на однойменній відеогрі, представляє яскраву героїню на ім'я Ліліт, яку зіграє лавреатка премії «Оскар» Кейт Бланшетт.

Події екранізації серії відеоігор «Бордерлендз», режисером якої виступає Елай РотБезславні виродки», «Хто там?», «Жага смерті»), будуть відбуватися на покинутій вигаданій планеті Пандора, де люди (і не тільки) шукають одну таємничу реліквію.

Кейт Бланшетт, яка підтримує Україну під час повномасштабного росіського вторгнення, втілить Ліліт, сумнозвісну розбійницю з загадковим минулим.

Разом із нею у цей постапокаліптичний світ відправляться Кевін Гарт (Роланд), Джеймі Лі Кертіс (доктор Патрісія Танніс), Аріана Грінблатт (Крихітка Тіна), Флоріан Мунтяну (Кріг) та Джек Блек (Клептрап).

Нещодавно Бланшетт можна було побачити у драмі «Тар», що принесла їй чергову номінацію на «Оскар», фентезі «Школа Добра і Зла» та анімації «Піноккіо Ґільєрмо дель Торо». Тим часом ви знову можете насолодитися її грою у романтичній стрічці «Керол», що повернулася в кінотеатри.

Світова прем'єра екшену «Бордерлендз» очікується 8 серпня.

317 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: