Кевін Гарт зіграє в екранізації гри «Borderlands» разом з Кейт Бланшетт

27 січня 2021,  15:37 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Тепер ясно, навіщо Кевін Гарт в минулому році відправився в школу зірок бойовиків в серіалі «Міцний Гарт» він так почав тренуватися до своєї майбутньої ролі в адаптації популярної гри «Borderlands», де зіграє небезпечного найманця.

Відомий комік приєднався до касту науково-фантастичного бойовика «Borderlands» від Елая Рота, де він втілить Роланда, колишнього солдата, який став найманцем. Про це повідомив у вівторок сайт журналу EW.

У заяві Рот сказав, що це буде незвичайна роль для Гарта:

Я радий працювати з Кевіном. «Borderlands» буде іншою роллю для нього, і ми з нетерпінням чекаємо того, щоб здивувати глядачів тією стороною Кевіна, яку ви ще не бачили. Він буде чудовим в ролі Роланда.

Компанію Гарту в цій екранізації складе лауреатка премії «Оскар» Кейт Бланшетт, яку ви також знаєте по культовим трилогіям «Володар перснів» і «Хоббіт» та супергеройському фільму «Тор: Рагнарок».

Дія «Borderlands» відбувається на планеті Пандора. Роланд є відомим персонажем, який в іграх служив в Багряному списі, приватній армії корпорації з виробництва зброї «Атлас». Франшиза включає в себе найманців і рейдерів, що діють на Пандорі, корпорації, які видобувають на планеті багатства, та сховище стародавніх скарбів прибульців, за якими полюють всі. Бланшетт зіграє Ліліт, ще одного персонажа з ігор з іншопланетними здібностями.

Останню версію сценарію до екранізації «Borderlands» написав Крейг Мейзін, творець хітового міні-серіалу «Чорнобиль».

1698 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: