Оновлення, в яких згадується Кейт Бланшетт

2 травня 2019,  18:13 | Оновлення

Вийшов український трейлер фільму «Де ти поділася, Бернадетт?», в якому головну роль зіграла володарка двох "Оскарів" Кейт БланшеттБудинок з годинником у стінах», «Вісім подруг Оушена»).

Сценарій заснований на однойменному романі Марії Семпл 2012 року. Головна героїня стрічки – невдалий архітектор Бернадетт Фокс, яка живе у Сіетлі разом з успішним чоловіком та п'ятнадцятирічною дочкою. Життя цієї сім'ї здається цілком звичайним, але в один прекрасний день Бернадетт зникає – прямо напередодні поїздки в Антарктиду. Дочка відправляється на її пошуки і дізнається багато секретів з минулого життя матері.

Дата виходу на українські екрани фільму «Де ти поділася, Бернадетт?» не називається, стежте за новинами на Kinofilms.ua.

13 квітня 2018,  11:57 | Оновлення

Пропонуємо подивитися український трейлер містичного фільму «Будинок з годинником у стінах» з Кейт Бланшетт та Джеком Блеком.

Сирота Льюїс переїздить до будинку свого дядьки-дивака. Перше, що він чує – зловісне цокання годинника. Хлопець випадково дізнається, що годинник веде зворотній відлік до миті, коли морок і хаос поглине усе. Щоб зупинити механізм і могутнього мага, який прагне знищити світ, Льюїс відкриває вхід в інший вимір…

Прем'єра в Україні 4 жовтня.

12 листопада 2017,  23:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер супергеройського екшену від Marvel Studios «Тор: Рагнарок», який ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах.

Трейлер показує багато нових моментів, але не містить спойлерів, якщо ви раптом ще не бачили цей витвір Тайки Вайтіті. Тор (Кріс Гемсворт) і Халк (Марк Руффало) тут борються з Суртуром (Кленсі Браун) та один з одним; Гела (Кейт Бланшетт) розбиває Мйольнір як «шматочок скла», за словами Локі (Том Гіддлстон); Хеймдалль (Ідріс Ельба) веде асгардійців по Райдужному мосту; Валькірія (Тесса Томпсон) хоче приєднатися до команди бога грому; а також Тор і Халк з'ясовують, хто з них є найсильнішим Месником і у кого більше мізків.

Щоб дізнатися, чому «Тор: Рагнарок» називають одним з кращих фільмів MCU, читаємо нашу рецензію.

9 листопада 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт поділився зворушливим промо-роликом свого супергеройського екшену «Тор: Рагнарок», який присвячений легендарному молоту Мйольніру.

Тор втрачає Мйольнір при першій зустрічі з богинею смерті Гелою (Кейт Бланшетт), і це стає справжньою трагедією для воїна, якому молот вірно служив сотні років. Мйольнір був створений з унікального металу з серця вмираючої зірки, завжди повертався до свого господаря і, якщо його сильно розкрутити, давав богу грому здатність літати. Також тут присутній фрагмент сцени з Тором, де він розповідає гладіатору Коргу (Тайка Вайтіті) про свій улюблений молот.

Читаємо нашу рецензію на «Тор: Рагнарок». Ви вже можете подивитися новий блокбастер від Marvel Studios в українських кінотеатрах.

3 листопада 2017,  18:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося рідкісне закулісне відео супергеройське екшену «Тор: Рагнарок» з войовничою Валькірією (Тесса Томпсон), яка танцює зі своїми кинджалами.

Ми знайшли дане відео в Instagram актриси, яким вона поділилася у квітні, назвавши його «Рідкісний запис Твердих цицьок і Твердих черевиків в дії», натякаючи на тверді обладунки своєї супергероїні Валькірії. У фільмі «Тор: Рагнарок» вона буде допомагати Тору (Кріс Гемсворт) повернутися в Асгард і відвоювати його у богині смерті Гели (Кейт Бланшетт).

«Тор: Рагнарок» вийшов в український прокат вчора, 2 листопада, так що ви вже можете побачити фільм Тайки Вайтіті в найближчому кінотеатрі.

1 листопада 2017,  02:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» Кріс Гемсворт і Марк Руффало вирішили подзвонити Кейт Бланшетт, яка втілює у фільмі богиню смерті Гелу, та привітати її з Гела-віном (Геловін). Кріс був сповнений ентузіазму і радості, що переробив назву свята під ім'я її суперлиходійки, але Кейт зробила вигляд, що не знає його й кинула трубку. Марку було вельми незручно за свого друга.

Побачити цю веселу трійцю на великому екрані ви зможете вже з 2 листопада. Купуйте квитки на перші сеанси «Тор: Рагнарок».

27 жовтня 2017,  00:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Бракує мотивації? Тоді дивимося новий промо-ролик супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» з Кейт Бланшетт. У ньому виконавиця ролі суперлиходійки Гели каже, що ніколи не варто переставати вірити в себе і в свої мрії, та заявляє, що ти можеш стати, ким захочеш. Ось їй, наприклад, за допомогою важкої та самовідданої праці вдалося здійснити свою мрію — стати богинею смерті. Так що стережіться.

Дивимося, як її Гела знищує Мйольнір у фрагменті «Тор: Рагнарок». Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші. У кіно з 2 листопада.

26 жовтня 2017,  18:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжа фічуретка супергеройського фільму «Тор: Рагнарок» розповідає про нову команду Тора (Кріс Гемсворт), яку бог грому збирає, щоб вигнати Гелу (Кейт Бланшетт) з Асгарду. До неї увійдуть його хитрий братик Локі (Том Гіддлстон), нестримний Халк (Марк Руффало) та відважна войовниця Валькірія (Тесса Томпсон). А називатися ця команда буде просто — «Відмесники» («Revengers»), оскільки Тор збирається помститися Гелі за свій молот і свій народ.

Дивимося, як Тор б'є Халка молотом в новому ТБ-ролику «Тор: Рагнарок». У кіно з 2 листопада.

25 жовтня 2017,  18:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Marvel Studios намагається не спойлерити глядачам гладіаторський поєдинок Тора (Кріс Гемсворт) і Халка (Марк Руффало), в якому вони зійдуться в фільмі «Тор: Рагнарок», але це не заважає їм дражнити нас, показуючи в черговому ТБ-ролику кілька нових секунд цього епічного бою. Незважаючи на те, що Тор позбувся свого чарівного Мйольніра й буде змушений вийти на арену з двома мечами, булавою і щитом, в один з моментів йому вдасться заволодіти гігантським молотом Халка і вдарити його ним прямо по голові. З нетерпінням чекаємо побачити це на великому екрані.

Також дивимося, як Гела (Кейт Бланшетт) знищує Мйольнір у фрагменті «Тор: Рагнарок». У кіно з 2 листопада.

24 жовтня 2017,  16:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Критики називають супергеройський екшен «Тор: Рагнарок» «тріумфом» та «найзухвалішим фільмом від Marvel», повідомляє його новий ТБ-ролик.

На додаток, відео показує масу нових моментів, як круте переодягання Тора (Кріс Гемсворт) і Локі (Том Гіддлстон) з земного одягу в свої асгардські наряди; Гела (Кейт Бланшетт) повідомляє, що її доля — правити всіма іншими; а також тут присутні Геймдалль (Ідріс Ельба) і сам Одін (Ентоні Хопкінс).

Ви вже можете придбати квитки на «Тор: Рагнарок» на нашому сайті. У кіно з 2 листопада.

23 жовтня 2017,  18:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо не боїтеся спойлерів, дивіться новий фрагмент супергеройського фільму «Тор: Рагнарок», який показує знищення Мйольніра. У даній сцені Тор (Кріс Гемсворт) та Локі (Том Гіддлстон) стикаються з богинею смерті Гелою (Кейт Бланшетт), яка називає себе їх королевою і вимагає, щоб брати схилили перед нею коліно. Тор кидає в неї свій молот, і Гела, на його превеликий подив, з легкістю його зупиняє та перетворює на уламки.

У свіжому інтерв'ю режисер Тайка Вайтіті пояснив, чому вирішив переробити даний епізод, перенісши його з Нью-Йорка в поле. У кіно «Тор: Рагнарок» виходить 2 листопада.

19 жовтня 2017,  18:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український ТБ-ролик очікуваного супергеройського екшену від Marvel Studios «Тор: Рагнарок». У ньому богиня смерті Гела (Кейт Бланшетт) захоплює Асгард, а Тор (Кріс Гемсворт) опиняється на іншому кінці всесвіту, де йому доведеться зійтися у двобої століття з неймовірним Халком (Марк Руффало) і де він також зустріне свого хитрого брата Локі (Том Гіддлстон) та войовницю Валькірію (Тесса Томпсон). Разом їм належить відвоювати Асгард й зупинити Гелу, що задумала влаштувати там Рагнарок — кінець світу.

Дивимося ТБ-ролик «Тор: Рагнарок» з Доктором Стренджем, в образі якого повернеться Бенедикт Камбербетч. У кіно з 2 листопада.

11 жовтня 2017,  18:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший фрагмент очікуваного фільму «Тор: Рагнарок», де Тор (Кріс Гемсворт) і Халк (Марк Руффало) зустрічаються на гладіаторській арені. Бог грому шалено радий такому несподіваному повороту і каже Грандмайстру (Джефф Голдблюм), що Халк є його другом з роботи. А ось Локі (Том Гіддлстон), який спостерігає за усім з VIP-трибуни, стає не по собі від виду важко озброєного зеленого гіганта.

У новому ТВ-ролику «Тор: Рагнарок» Тор кидається блискавками в воїнів Гели (Кейт Бланшетт). У кіно фільм вийде 2 листопада.

11 жовтня 2017,  00:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» хоча і йде менше 15 секунд, проте встигає показати кілька нових моментів. Зокрема відео заявляє, що Тору (Кріс Гемсворт) не потрібен молот, щоб бути героєм. Після чого бог грому вражаюче розкидає воїнів могутньої богині смерті Гели (Кейт Бланшетт) за допомогою блискавок.

Бланшетт дуже сподобалося лиходіяти в образі Гели, про що актриса розповіла в закулісному відео «Тор: Рагнарок». У кіно з 2 листопада.

7 жовтня 2017,  19:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга фічуретка супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» розповідає про її головну лиходійку Гелу, яку втілює володарка 2 премій «Оскар» Кейт Бланшетт. Актриса згадує, що було дуже весело грати богиню смерті і просто кидати в когось сокирою, коли їй заманеться. А Кріс Гемсворт, чиєму Тору доведеться битися з Гелою, каже, що йому дуже сподобалося грати разом з Бланшетт, яка наділила свою суперлиходійку божевільним і складним характером.

Новий міжнародний трейлер «Тор: Рагнарок» дивіться тут. У кіно з 2 листопада.