Новини зіри, в яких згадується Кейт Бланшетт

4 липня 2022,  18:35 | Новини зірок

Лауретка премії «Оскар» Кейт Бланшетт приєдналася до наймоднішого тренду 2022 року та потрясла соцмережі своїм стильним брючним костюмом, створеним у кольорах українського прапора.

Читати далі...
20 грудня 2019,  23:22 | Новини зірок

Якщо ви все ще не вирішили, який наряд обрати для святкування Нового року, то цей яскравий рекламний ролик аромату SÌ від Giorgio Armani Кейт Бланшетт у головній ролі вам підкаже.

У короткометражному фільмі режисерки Флер Фортун, присвяченому аромату від італійського бренду Giorgio Armani, дворазова лауреатка премії «Оскар» під пісню «You Don't Own Me» змінює вбрання, як рукавички, але незмінно залишається вірною червоному кольору. Сукня в паєтках з голими плечима для вечірки у вищому світлі, діловий костюм для бізнес-зустрічей, сукня зі спідницею з тюлю для походу за покупками (а чому б і ні?) й навіть комбінезон для... стрибків з парашутом. Ролик закликає говорити «ТАК!» життю, і це безперечно одна з найкрасивіших реклам року, що минає.

У цьому році Бланшетт озвучила мати головного героя мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» і вирушила за своєю мрією в Антарктиду в комедійній драмі «Де ти поділась, Бернадетт?».

5 листопада 2017,  02:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу на екрани очікуваного супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» ведучий «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден вирішив здивувати цілий зал глядачів несподіваним спектаклем за мотивами фільму за участю самого Кріса Гемсворта!

Більш того, Кордену вдалося залучити в свою постановку, яку він назвав гучно «Тор: Рагнарок 4D», ще й Тома Гіддлстона (Локі), Марка Руффало (Халк), Кейт Бланшетт (Гела), Джеффа Голдблюма (Грандмайстер) й Тессу Томпсон (Валькірія). Маючи в своєму розпорядженні скромні реквізит та спецефекти, режисер разом з акторами все одно зумів зробити справжнє шоу.

Якщо ви ще не дивилися «Тор: Рагнарок», не бійтеся, тут немає спойлерів. Квитки на його сеанси в 2D і 3D ви можете придбати на нашому сайті.

16 липня 2016,  20:42 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року W magazine зібрав разом три десятка кращих акторів, серед яких виявилися Кейт Бланшетт, Шарліз Терон, Семюел Л. Джексон, Брайан Кренстон, Брі Ларсон, Едді Редмейн, Донал Глісон, Руні Мара і Алісія Вікандер, і влаштував їм прослуховування на головні ролі в «Віднесених вітром», що перетворилося в такий трихвилинний відео майстер-клас від голлівудських зірок.

«— Якщо ти підеш, куди мені йти, що мені робити?
— Якщо чесно, дорога, то мені плювати.
»

29 березня 2016,  13:59 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Шарлиз Терон, Руни Мара, Брайан Крэнстон, Кейт Бланшетт, Брэдли Купер, Алисия Викандер, Элизабет Бэнкс, Сет Роген и Марго Робби рассказали журналу W о своих самых любимых любовных сценах в кино.

Читати далі...
28 лютого 2016,  17:10 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Vanity Fair зібрав для свого голлівудського спецвипуску більше десятка видатних голлівудських актрис, які поділилися своїми думками щодо того, що вони хочуть по собі залишити.

Читати далі...
13 жовтня 2015,  11:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Кейт Бланшетт сейчас ездит с кинофестиваля на кинофестиваль, представляя сразу два своих новых фильма, драмы «Кэрол» и «Правда», за роли в которых актрисе пророчат номинации на «Оскар». Но какие шансы, что она действительно будет соревноваться сама с собой?

Читати далі...