Новини кастінгу, в яких згадується Джеремі Реннер

5 грудня 2020,  21:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

З початком зйомок супергеройського серіалу «Соколине око» стримінгова платформа Disney+ та кінокомпанія Marvel Studios вирішили нарешті розкрити його акторський склад, куди увійшла номінантка на премію «Оскар» Вера Фарміга.

Читати далі...
5 грудня 2020,  16:25 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту серіалу «Соколине око» приєдналася актриса Флоренс П'ю, яка повинна була дебютувати в ролі Єлени Бєлової в супергеройському екшені від Marvel Studios «Чорна вдова», чия прем'єра планувалася ще навесні, але переїхала на 2021 рік через пандемію коронавірусу.

Читати далі...
9 вересня 2019,  23:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Disney запропонувала головну жіночу роль в супергеройському серіалі «Соколине око» зірці фільму «Бамблбі» Гейлі Стайнфелд.

Читати далі...
2 серпня 2016,  13:07 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезды «Первого мстителя: Противостояние» Элизабет Олсен и Джереми Реннер в третий раз появятся вместе на большом экране — в триллере «Ветреная река» («Wind River»).

Читати далі...
6 травня 2015,  12:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До Кіновсесвіту Marvel приєдналася ще одна зірка «Шерлока» і «Хоббіта», британський актор Мартін Фріман.

Отже, Фріман з'явиться в третьому фільмі про Капітана Америку, де той буде ворогувати з іншим Месником, Залізною людиною. Але його роль в «Першому меснику: Громадянській війні» поки не розкривається.

Роль головного лиходія в майбутньому супергеройському екшені вже зайнята Даніелем Брюлем. Також до фільма повернуться Кріс Еванс і Роберт Дауні мол.Джеремі РеннерСкарлетт ЙоханссонЕлізабет ОлсенСебастьян СтенЕнтоні Макі.

Не так давно до Киновселенной Marvel приєднався давній колега Фрімана по «Шерлоку» і «Хоббіту», Бенедикт Камбербетч, який буде грати титульного героя в «Докторі Стрэнджі».

Фріман скоро з'явиться в комедії Марго Роббі «Fun House» (Павільйон сміху) і ще одній комедії «Funny Cow». Також в кінці року вийде спецвипуск «Шерлока», а на початку 2016-го – 4 сезон цього популярного детективного серіалу. 

«Перший месник: Громадянська війна» вийде у світовий прокат 6 травня 2016 року.

3 квітня 2015,  15:08 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведуться переговори щодо того, щоб Форест Уітакер приєднався до Емі Адамс і Джеремі Реннера у науково-фантастичному фільмі «Історія твого життя».

Знімати «Історію твого життя» буде режисер «Полонянок» Дені Вільньов.

Події фільму починають розвиватися, коли кораблі інопланетян наближаються до нашої планети, і армія наймає експерта-лінгвіста, якого зіграє Адамс, щоб визначити, з якими намірами вони прибули сюди. По мірі того, як вона вчиться спілкуватися з інопланетянами, лінгвіст починає проживати сильні флешбеки, які є ключем до розгадки набагато більшої таємниці, що приховує справжню мету візиту інопланетян. 

Скоро Вітакера можна буде побачити у боксерській драми «Лівша», за яку йому і його колезі по фільму Джейку Джилленхолу вже пророкують відмінні шанси на «Оскарі».

Адамс з'явиться на великому екрані в наступному році в «Бетмені проти Супермена», а Реннер – вже в кінці цього місяця в блокбастері «Месники: Ера Альтрона».

Кілька років тому Адамс і Реннер вже зіграли разом у «Афері по-американськи», яка отримала 10 номінацій на «Оскар».

Вихід «Історії твого життя» заплановано на 2016 рік.