Генрі Кавілл зіграє в «Місія: нездійсненна 6»

17 березня 2017,  18:06 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Бетмена проти Супермена» Генрі Кавілл складе компанію Тому Крузу в шпигунському екшені «Місія: нездійсненна 6».

Про поповнення касту нового фільму франшизи «Місія: нездійсненна» з гумором у своєму Instagram повідомив режисер Крістофер МакКуоррі:

Отже, @henrycavill. У мене з'явилася думка. Цікаво, чи хочеш ти зіграти роль у шостій частині «Місія: нездійсненна». Ніякого тиску.

Кілька хвилин тому Кавілл відповів на таку привабливу пропозицію, додавши себе за допомогою фотошопу на задній план фотографії МакКуоррі:

Мені подобаються цікаві випробування. Як висіти зовні літака, що летить... або балансувати над ущелиною на кінчиках моїх пальців... або підніматися на хмарочос. Мабуть, мені доведеться почати тренуватися і приєднатися до веселощів наступної «Місії: нездійсненна». Дякую за запрошення, @ChristopherMcQuarrie. #MissionImpossible #MI6

Кого ж він там зіграє? Сайт Variety пише, що джерела, близькі до проекту, кажуть, що Кавілл втілить праву руку глави відділу, на якого працює головний герой Ітан Хант. У попередньому фільмі франшизи «Місія нездійсненна: Нація ізгоїв» цим головою був Алек Болдуін. Поки невідомо, чи буде це знову Болдуін чи його замінять іншим персонажем і актором.

Разом з Крузом у шостій частині його пригод бравого суперагента повернуться Саймон Пегг, Ребекка Фергюсон і Джеремі Реннер.

Цього року Кавілла можна буде побачити у військовій драмі «Пісочний замок» і супергеройському екшені «Ліга справедливості», де він знову постане перед нами в образі Супермена. Раніше актор уже втілював шпигуна в «Агентів А.Н.К.Л.» Гая Річі.

Прем'єра «Місія: нездійсненна 6» очікується 27 липня 2018 року.

2513 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: