Том Круз та Ілон Маск збираються зняти фільм в космосі, і NASA їм допоможуть

11 травня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудський актор Том Круз придумав собі чергову нездійсненну місію він хоче зняти екшен у відкритому космосі і вже знайшов впливових однодумців, які мають для цього всі засоби.

Минулого тижня сайт Deadline повідомив, що Круз збирається знайти спосіб зняти фільм в космосі і вже веде переговори з цього приводу з мільярдером та винахідником Ілоном Маском.

Планується, що допомагати Крузу в цій амбітній пригоді будуть компанія Маска Space X і NASA, але на цьому деталі проекту закінчуються. Відомо тільки, що це буде окремий екшен, не пов'язаний з франшизою Круза «Місія неможлива».

Директор NASA Джим Брайденстайн відреагував на цю новину з великим ентузіазмом і написав у Twitter:

NASA з нетерпінням хоче попрацювати з Томом Крузом над фільмом на борту Космічної станції! Нам потрібні популярні медіа, щоб надихнути нове покоління інженерів і вчених, які зможуть втілити в життя амбітні плани NASA.

Раніше зняти сцени у відкритому космосі хотів режисер Колін Треворроу, коли він був в режисерському кріслі фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», але він покинув проект, і Джей Джей Абрамс, який прийшов на його місце, використав для зйомок традиційні локації на нашій планеті і декорації в стінах кіностудії.

Якщо Крузу вдасться здійснити це бажання, він стане першою людиною, яка зняла художній фільм в космосі.

Цього літа на великі екрани мала вийти нова стрічка Круза «Кращий стрілець: Меверік», але в зв'язку зі світовою пандемією COVID-19 його прем'єра переїхала на грудень. Після карантину актор збирається зняти пригодницькі екшени «Місія неможлива 7» та «Місія неможлива 8».

2028 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: