Кетрін Ленгфорд з'явиться в «Месниках 4»

13 листопада 2018,  02:09 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «13 причин чому» Кетрін Ленгфорд виконає в супергеройському блокбастері «Месники 4» секретну роль.

«Месники 4» будуть продовженням протистояння Месників і Вартових Галактики з суперлиходієм Таносом (Джош Бролін), який у «Війні нескінченності» клацнув пальцями і стер половину жителів всесвіту, включаючи багатьох супергероїв.

Кого в майбутніх «Месниках» зіграє Ленгфорд, поки не розкривається, але враховуючи те, що зйомки блокбастера були завершені і нещодавно проходили додаткові зйомки, під час яких і стало відомо про її участь в проекті, то у неї в фільмі буде невелика за часом роль.

В образах Месників на екрани повернуться Роберт Дауні мол., Скарлетт Йоханссон, Кріс Еванс, Кріс Гемсворт, Джеремі Реннер і Марк Руффало, а також компанію їм складуть Том Гіддлстон, Пол Радд, Еванджелін Ліллі, Дон Чідл, Карен Гіллан, Том Голланд, Чедвік Боузман і Брі Ларсон, остання з яких втілює нову супергероїню кіновсесвіту Marvel Капітана Марвел, чий сольний фільм вийде на два місяці раніше.

Біля режисерського керма франшизи залишаються брати Руссо, які зняли фільми «Перший месник: Друга війна», «Перший месник: Протистояння» та «Месники: Війна нескінченності».

Ленгфорд стала відомою завдяки ролі Ханни Бейкер в хітовому серіалі «13 причин чому», яка принесла актрисі номінацію на «Золотий глобус». Цього року вона також знялася в драмах «З любов'ю, Саймон» і «Омана».

У кінотеатри України «Месники 4» увірвуться 2 травня 2019 року.

4317 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: