Форест ВітакерForest Whitaker

Форест Вітакер / Forest Whitaker
Повне ім'я: Forest Steven Whitaker
Народився 15 липня 1961; Лонгвью, Техас, США
Зріст: 188 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Фореста Вітакера

Passing (2021) ... продюсер (продюсер)
Повага (2020) ... C. L. Franklin
Містер Джангл і різдвяна подорож (2020) ... Jeronicus
Хрещений батько Гарлема (2019) ... Bumpy Johnson, продюсер (исполнительный продюсер)
Місто брехні (2018) ... Jack Jackson
Як це закінчується (2018) ... Tom Sutherland
У пошуках Стіва Маккуїна (2018) ... Howard Lambert
Чорна Пантера (2018) ... Zuri
Берден (2018) ... Reverend Kennedy

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Фореста Вітакера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Фореста Вітакера

Написати коментар...
Написати коментар...