Новини, в яких згадується Джоан К'юсак

4 травня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жанель Моне не пам'ятає свого імені і дати народження в офіційному трейлері 2 сезону психологічного трилера «Повернення додому», яким поділився стримінговий сервіс Prime Video.

Читати далі...
9 квітня 2020,  13:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка номінованого на «Оскар» фільму «Приховані фігури» Жанель Моне приходить на зміну Джулії Робертс в новому сезоні психологічного трилера «Повернення додому».

Читати далі...
19 березня 2019,  21:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дві дружні кіностудії Disney і Pixar поділилися сьогодні повноцінним трейлером свого очікуваного мультфільму «Історія іграшок 4», в якому присутні веселі і страшні моменти.

У четвертій главі знаменитої франшизи, на чиєму рахунку є 2 премії «Оскар», ковбой Вуді (Том Генкс) відправляється в незабутню пригоду слідом за новою іграшкою Форкі (Тоні Гейл), яку Бонні зробила своїми руками. Насправді Форкі є пластиковою виделкою і навідріз відмовляється бути чиєюсь іграшкою. Ця подорож приводить героїв до парку атракціонів, де Вуді возз'єднується зі своєю давньою коханою Бо Піп (Енні Поттс). І поки головний герой обирає між тим, щоб залишитися в парку з Бо чи повернутися до Бонні, його друг Базз (Тім Аллен) вирушає на його пошуки.

Українська прем'єра мультфільму «Історія іграшок 4», де також прозвучать голоси акторів Кіану Рівза, Патріши Аркетт, Джоан Кьюсак і Майкла Кітона, відбудеться через три місяці, 20 червня.

29 січня 2019,  11:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У понеділок в офіційному Твіттері очікуваного мультфільму від Disney та Pixar «Історія іграшок 4» з'явився новий промо-ролик, що показує возз'єднання Вуді і Базза з чарівною Бо Піп.

«Історія іграшок 4» буде четвертим розділом популярної анімаційної франшизи, що стартувала в 1995 році, та покаже нові пригоди живих іграшок Вуді (Том Генкс) і Базза (Тім Аллен) та їх веселих друзів Бо Піп (Енні Поттс), Джессі (Джоан Кьюсак) і Кена (Майкл Кітон), які у цей раз зіткнуться з дивною іграшкою на ім'я Форкі (Тоні Гейл).

Раніше були представлені українські тизер-постери мультфільму «Історія іграшок 4», які показали старих і нових персонажів. У кіно з 20 червня.

12 листопада 2018,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Улюблені герої повертаються в українському тизер-трейлері очікуваного мультфільму «Історія іграшок 4», яким сьогодні поділилася студія Disney.

Знаменита франшиза, на рахунку якої є 2 премії «Оскар», триває, і в її четвертій главі іграшки вирушать в нову захоплюючу пригоду. Переїхавши в новий будинок, Вуді (Том Генкс), Базз (Тім Аллен) та Джессі (Джоан Кьюсак) ведуть там безтурботне життя, яке раптом перериває поява нової іграшки на ім'я Вілков (Форкі). У першому тизері він у паніці оголошує, що не є іграшкою, і біжить геть, а герої відправляються його ловити, поки він нікому не виколов око.

Українська прем'єра «Історії іграшок 4» відбудеться 20 червня 2019 року.

18 листопада 2016,  14:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер міні-серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» показує більше Ніла Патріка Харріса в образі підступного графа Олафа, а також представляє Елфрі Вудард в образі тітоньки Жозефіни, Аасіфа Мандві в ролі дядька Монті та Джоан Кьюсак, що втілює тут суддю Штраусс.

Тизер з самим Лемоні Снікетом, від імені якого і ведеться розповідь, дивимося тут.

21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...