Українські тизер-постери «Історія іграшок 4»

28 листопада 2018,  02:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вуді, Базз та нові персонажі очікуваного мультфільму «Історія іграшок 4» отримали по локалізованому тизер-постеру.

«Історія іграшок 4» покаже повернення давніх друзів Вуді й Базза, а також їх веселої компанії, до якої приєднується дивна іграшка на ім'я Виделків (Форкі). Разом вони відправляться в незабутню дорожню пригоду, яка покаже, яким великим може бути світ для маленької іграшки.

Голосом Вуді, як і раніше, залишається лауреат премії «Оскар» Том Генкс, а Базза озвучує володар «Золотого глобуса» Тім Аллен.

Голосом новачка Виделкова буде американський комік й зірка ситкомів «Затримка в розвитку» та «Віце-президент» Тоні Гейл, на чиєму рахунку є 2 премії «Еммі».

На четвертому постері мультфільму розмістився новий дует іграшок з парку атракціонів Качка і Кролик. Їм віддали свої голоси актори Кіген-Майкл Кі та Джордан Піл, які прийшли до слави завдяки спільному комедійному шоу «Кі та Піл».

Іграшка-виделка з'являється в першому українському тизер-трейлері «Історія іграшок 4», а познайомитися ближче з Качкою і Кроликом ви можете завдяки другому тизер-трейлеру.

Українська прем'єра мультфільму «Історія іграшок 4» відбудеться влітку, 20 червня 2019 року. Чи чекаєте ви на цю прем'єру? Пишіть в коментарях.

1950 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: