Новини, в яких згадується Том Кленсі

5 березня 2021,  18:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нещодавно Майкл Б. Джордан вже грав небезпечного персонажа Еріка Кіллмонгера в супергеройському фільмі «Чорна пантера», але в новому екшені «Без жалю» він стає ще небезпечнішим, перетворюючись на Карателя з нотками Рембо.

Читати далі...
18 лютого 2021,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гостросюжетний екшен «Без жалю» («Without Remorse») із зіркою фільмів «Крід» та супергеройського блокбастера «Чорна пантера» Майклом Б. Джорданом повинен був вийти на екрани кінотеатрів ще минулої осені, але через пандемію COVID-19 його прем'єра відбудеться на платформі Amazon, як повідомляє постер фільму.

Читати далі...
22 червня 2018,  17:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Amazon представив розширений трейлер 1 сезону драматичного бойовика «Джек Райан», заснованого на романах Тома Кленсі.

Джек Райан (зірка серіалу «Офіс» і горору «Тихе місце» Джон Красінскі) є багатообіцяючим аналітиком ЦРУ, якого висмикують з-за офісного столу і відправляють в його першу місію. Незабаром він розкриває послідовність в повідомленнях терористів і опиняється в центрі небезпечного протистояння з новою породою тероризму, яка загрожує руйнуваннями в глобальному масштабі.

Прем'єра 1 сезону «Джека Райана», де також з'являться Еббі Корніш, Венделл Пірс, Алі Суліман та Діна Шихабі, відбудеться 31 серпня.

8 жовтня 2017,  02:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий тизер майбутнього серіалу «Джек Райан», заснованого на серії романів Тома Кленсі, представляє Джона Красінські в образі крутого агента ЦРУ Джека Райана. У 2014 році Голлівуд вже намагався екранізувати історію цього героя на великому екрані з Крісом Пайном в головній ролі, але фільм провалився. Як вам новий Райан у втіленні Красінські?

Прем'єра серіалу «Джек Райан» відбудеться в 2018 році.

13 липня 2014,  21:44 | Статті | Автор: Андрей Головешко

По мотивам компьютерных игр было снято множество полноценных фильмов, но только единицы из них по-настоящему смогли раскрыть всю тему и весь сюжет той или иной игры, и не разочаровать преданных фанатов. Большинство экранизаций получаются провальными и сразу же после премьеры принимают в свой адрес массу критики от геймеров. Так было с ХитмэномМакс Пэйном и множеством других проектов. Но есть и яркий свет среди этой густой темноты. Несколько фильмов действительно оправдали ожидания фанатов и как минимум небыли освистаны. В этот список можно отнести экранизацию Принца ПерсииСайлент Хилла и даже недавно вышедшую Жажду скорости (Need for Speed). Но сейчас мы будет обсуждать еще не вышедшие фильмы по мотивам компьютерных игр. Если вы думаете что их не так много, вы очень заблуждаетесь, ведь только на данный момент известно о выходе более 30 фильмов. Мы постараемся разобрать самые основные и самые ожидаемые проекты, так что приступим:

Читати далі...