Оновлення, в яких згадується Зої Салдана

12 березня 2018,  14:49 | Оновлення

Представляємо український трейлер фантастичного фільму «Я вбиваю велетнів».

Історія розповість про життя замкнутої в собі школярки Барбари, яка постійно носить на голові іграшкові заячі вуха і, на її думку, захищає світ від монстрів. У школі дівчинку недолюблюють, вдома проблеми, а шкільний психолог впевнена, що підліток придумує собі пригоди, щоб впоратися з суворою реальністю. Барбарі та її подрузі Софії належить розібратися, чи реальні жахливі велетні або це все лише плід фантазії.

Режисером фільму «Я вбиваю велетнів» став дебютант повного метра, уродженець Данії Андерс Вальтер Хансен, який став володарем премії «Оскар» за короткометражку «Гелій». Сценарій написав Джо Келлі, відомий завдяки роботі над анімаційними серіалами про Месників і Людину-павука.

Головну роль виконала Медісон Вульф ( «Трамбо», «Закляття 2»). Також у фільмі зіграли Зої Салдана ( «Аватар», «Вартові Галактики»), Сідні Вейд (серіал «Шерлок», «Проклятий Юнайтед») та Імоджен Путс ( «Бруд», «Любовні невдачі Джейн Остін»).

Вперше «Я вбиваю велетнів» показали на кінофестивалі в Торонто, де картина отримала великий успіх і позитивну критику.

Дивіться в кінотеатрах України з 29 березня.

5 жовтня 2017,  18:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри мультфільму «My Little Pony в кіно» залишився всього 1 тиждень, про що нагадує його український ТБ-ролик. Він покаже нові пригоди шістки життєрадісних поні Твайлайт Спаркл, Епплджек, Рейнбоу Деш, Пінкі Пай, Флаттершай і Реріті, які відправляться в незабутню подорож, щоб врятувати свою рідну країну та її магію.

Новий трейлер «My Little Pony в кіно», де з'являються його зірки Емілі Блант, Лів Шрайбер і Зої Салдана, дивіться тут. У кіно з 12 жовтня.

30 вересня 2017,  18:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вечірка поні починається в новому трейлері мультфільму «Мій маленький поні»! У ньому до шістки веселих поні з Понівілля приєднуються нові персонажі, які говорять голосами Емілі Блант, Крістін Ченовет, Ліва Шрайбера, Майкла Пеньї, Сії Ферлер, Тея Діггза, Узо Адуби та Зої Салдани. Також тут з'являються самі актори, показуючи, як вони озвучували своїх незвичайних героїв.

До речі, українська прем'єра «Мій маленький поні» переїхала на тиждень вперед і тепер відбудеться 12 жовтня.

26 вересня 2017,  17:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий барвистий трейлер майбутнього мультфільму «Мій маленький поні»! Відео показує, як на Понівілль насувається серйозна загроза в особі нової конячки Тіньової Бурі (Емілі Блант) з поломаним рогом, яка хоче заволодіти всією магією Еквестріі. Але шістці поні вдається втекти, і тепер вони збираються відвоювати своє рідне місто за допомогою нових друзів Капітана Гарпії (Зої Салдана), Королеви Нови (Узо Адуба), Каппера (Тей Діггз) та Принцеси Небесної Зірки (Крістін Ченоует).

Офіційний український трейлер «Мій маленький поні» дивіться тут. У кіно з 5 жовтня.

4 вересня 2017,  17:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися класною вирізаною сценою з супергеройського екшену «Вартові Галактики 2». У ній Его (Курт Рассел) показує Пітеру (Кріс Претт), Гаморі (Зої Салдана) і Дракса (Дейв Батіста) свою версію монумента на честь їх битви з Ронаном (Лі Пейс) на Ксандарі, яка відбулася у фіналі першого фільму і зробила їх Вартовими Галактики. Але цей пам'ятник подобається далеко не всім.

Невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. Фільм Джеймса Ганна вже вийшов на Blu-ray.

6 серпня 2017,  22:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися обіцяним кліпом на пісню «Guardians' Inferno» з Девідом Хассельхоффом і кастом супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», і він виявився навіть краще, ніж ми очікували! Разом з Хассельхоффом тут запалюють в костюмах епохи диско Зої Салдана (Гамора), Дейв Батіста (Дракс), Карен Гіллан (Небула), Майкл Рукер (Йонду), Пом Клементьєфф (Богомоліца), Шон Ганн (Ракета) та Кріс Претт (Зоряний лицар). А в якості камео з'являються режисер Джеймс Ганн, Гільєрмо Родрігес і Стен Лі.

Смішні невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. І пам'ятайте, що ми є Грут.

6 серпня 2017,  10:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапили невдалі дублі супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», які точно піднімуть ваш настрій. Тут Сільвестр Сталлоне (Стакар) не може вимовити слово «ravagers» («спустошувачі»), Дейв Батіста (Дракс) матюкається та не може стримати сміх, Зої Салдана (Гамора) робить кумедну пику, Пом Клементьєфф (Богомолиця) намагається вкусити гримера, Майкл Рукер (Йонду) сміється після запоротого дубля, Кріс Претт (Зоряний лицар) намагається схопити в польоті в Курта Рассела (Его), якого в свою чергу мало не збиває камера.

У форматі Digital «Вартові Галактики 2» виходять 8 серпня, а на Blu-ray — 22 серпня. Нашу рецензію на супергеройський сиквел Джеймса Ганна читайте тут.

31 липня 2017,  12:00 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Зустрічайте нове покоління героїв в мультфільмі «Мій маленький поні», який стартує в кінотеатрах України з 5 жовтня.

В оригіналі мультифильм озвучили такі зірки, як: Емілі Блант, Зої Салдана, Лів Шрайбер, Майкл Пенья та інші.

Король Шторм хоче позбавити поні магії й захоплює Кантерлот. Під загрозою майбутнє всієї Еквестрії! Аби зупинити злодія, поні залишають рідні краї й вирушають у мандри, сповнені чудес та небезпек. Їм доведеться підкорити магічні гори, зануритися у підводні світи і навіть опинитися на летючому піратському кораблі!

29 червня 2017,  16:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Lionsgate представила повноцінний трейлер мультфільму «Мій маленький поні», заснованого на популярному однойменному мультсеріалі. У ньому казковому Понівіллю загрожують темні сили, і щоб врятувати свій дім шестеро поні Твайлайт Спаркл, Епплджек, Рейнбоу Деш, Пінкі Пай, Флаттершай та Реріті відправиться в незабутню подорож, де зустрінуть нових друзів й зіткнуться з захоплюючими випробуваннями.

Мультфільм, який озвучують Зої Салдана, Емілі Блант, Крістін Ченовет, Лів Шрайбер, Майкл Пенья та співачка Сія, прискаче в українські кінотеатри 5 жовтня.

13 червня 2017,  01:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики 2» Зої Салдана зіграла головну роль в новому кліпі на пісню Сії «Free Me». Її героїня, майбутня мати, дізнається, що у неї ВІЛ і якщо не почати лікування вчасно, то він передасться і її дитині. Закадровий текст тут читає володарка «Оскара» Джуліанна Мур, а сама Салдана не тільки чудово грає в даному кліпі, а й круто танцює.

Завантажити «Free Me» можна на iTunes, Google Play і Amazon. Весь прибуток від пісні буде пожертвувана в організацію EndHIV, яка працює над тим, щоб покласти край світової епідемії ВІЛ та СНІДу.

10 травня 2017,  19:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент супергеройського екшену «Вартові Галактики 2» представляє розмову по душам Дракса (Дейв Батіста) й Пітера Квілла (Кріс Претт). Квілл страждає від «недомовок» з Гаморою (Зої Салдана), і Дракс розповідає йому історію про те, як зустрів свою дружину, відзначаючи, що в світі є два типи людей: ті, які танцюють, і ті, які не танцюють; й натякаючи, що Гамора та Квілл дуже різні.

Як актори «Вартових Галактики 2» виглядають без свого гриму, ви можете побачити тут.

30 квітня 2017,  16:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зої Салдана, яка втілює у «Вартових Галактики 2» Гамору, опублікувала в Instagram закулісне відео, що показує таймлапс складного 3-годинного гриму її супергероїні всього за 38 секунд.

Попереднє відео зі зйомок з Салданою, де вона в гримі Гамори зображує пафосну іншопланетянку, дивіться тут. Прем'єра фільму відбудеться 4 травня.

28 квітня 2017,  17:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулісна фічуретка «Вартових Галактики 2» показує, як проходили зйомки очікуваного супергеройського сиквелу за участі Кріса Претта, Зої Салдани, Дейва Батісти і Карен Гіллан, а режисер Джеймс Ганн розповідає, що перший фільм був про те, як стати сім'єю, а цей — про те, як бути сім'єю.

Український фрагмент «Вартових Галактики 2», що показує милу сцену з малюком Грутом, дивіться тут.

25 квітня 2017,  13:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо заводний ТБ-ролик очікуваних «Вартових Галактики 2», який зараз можна побачити на українському телебаченні. Він з гумором представляє оригінальну команду Вартових, яка включає в себе Зоряного лорда (Кріс Претт), Гамору (Зої Салдана), малюка Грута (Він Дизель), Ракету (Бредлі Купер) і Дракса (Дейв Батіста).

Ексклюзивний український анімований постер супергеройського екшену Джеймса Ганна ви знайдете тут.

24 квітня 2017,  15:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри найочікуванішого супергеройського екшену року «Вартові Галактики 2» залишилося усього 10 днів, про що нагадує крутий український анімований постер з Зоряним лордом (Кріс Претт), Гаморою (Зої Салдана), малюком Грутом (Він Дизель), Ракетою (Бредлі Купер), Драксом (Дейв Батіста), Небулою (Карен Гіллан), Йонду (Майкл Рукер), Богомолом (Пом Клемент'єфф) і Айєшою (Елізабет Дебікі).

Пісню з офіційного саундтреку «Вартових Галактики 2», написану для сиквела режисером Джеймсом Ганном, у виконанні Девіда Хассельхоффа слухаємо тут.