Новини, в яких згадується Даріо Маріанеллі

Рецензія на фільм «Пригоди Піноккіо»
Казкова одіссея Маттео Гарроне
25 червня 2020,  02:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ять років тому знаменитий італійський режисер Маттео Гарроне представив світу свою незвичайну фантасмагорію з Сальмою Гайєк у головній ролі під назвою «Казка казок», але його мрією завжди було зняти історію про дерев'яного хлопчика на ім'я Піноккіо, який втік з дому і відправився в епічну подорож, оскільки режисер зачитувався цією казкою ще з самого дитинства. І так на світ з'явився художній фільм «Пригоди Піноккіо», в якому Гарроне представляє свій неповторний погляд на легендарну казку Карло Коллоді.

Читати далі...
10 червня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні, 10 червня, в Україні на стрімінгових сервісах Megogo і iTunes відбулася прем'єра фентезійного фільму Маттео Гарроне «Пригоди Піноккіо», заснованого на легендарній казці Карло Коллоді.

Читати далі...
9 листопада 2018,  21:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В Інтернет потрапив новий іспанський трейлер науково-фантастичного бойовика «Бамблбі», спін-оффу хітової франшизи «Трансформери», який показує кілька нових бойових і комічних сцен.

Події фільму Тревіса Найта «Бамблбі» відбуватимуться у 1987 році в невеликому прибережному містечку в Каліфорнії, де улюбленого всіма автобота знаходить на звалищі дівчина на ім'я Чарлі Вотсон (Гейлі Стайнфелд). Вони стають друзями, грають в хованки на березі і закидають сусідські дерева рулонами туалетного паперу, але слідом за Бамблбі на Землю прибувають і інші трансформери, які є зовсім не такими дружніми по відношенню до людей.

Дивіться також анімаційний тизер-постер «Бамблбі» з Бамблбі і Чарлі, де звучить фрагмент саундтрека фільму від лауреата премії «Оскар» Даріо Маріанеллі. У кінотеатри України спін-офф «Трансформерів» прибуде 20 грудня.

5 листопада 2018,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Іншопланетний трансформер Бамблбі милується заходом сонця зі своєю новою подругою Чарлі на анімаційному тизер-постері персонального спін-оффу, який зняв режисер Тревіс Найт.

«Бамблбі» є спін-оффом франшизи «Трансформери», яку продюсують Майкл Бей та Стівен Спілберг, і його події перенесуть нас в 1987 рік. Перебуваючи в бігах, автобот Бамблбі ховається на звалищі в невеликому прибережному містечку в Каліфорнії. Там його знаходить дівчина Чарлі (номінантка на премію «Оскар» Гейлі Стайнфелд), якій незабаром виповниться 18; вона лагодить автобота і стає для нього справжнім другом.

На тлі постера звучить музика композитора Даріо Маріанеллі, який у 2008 році отримав «Оскар» за саундтрек до фільму «Спокута».

Другий український трейлер «Бамблбі», який був представлений у вересні, показав більше нових трансформерів та повернення Оптимуса Прайма. У кіно з 20 грудня.

Рецензія на фільм «Темні часи»
Людина, яку боявся Гітлер
17 січня 2018,  12:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Будучи одним з найбільших сучасних британських режисерів, Джо Райт просто не міг пройти повз таку видатну у всіх сенсах фігуру, як Вінстон Черчілль. Незважаючи на те, що про нього вже знято величезну кількість фільмів, до сьогоднішнього дня ще не було фільму, який би глядачі одностайно визнали тим самим великим байопіком, якого заслужив цей легендарний політик. І у «Темних часів» є всі шанси ним стати.

Читати далі...