Новини фільмів, в яких згадується Даріо Маріанеллі

10 червня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні, 10 червня, в Україні на стрімінгових сервісах Megogo і iTunes відбулася прем'єра фентезійного фільму Маттео Гарроне «Пригоди Піноккіо», заснованого на легендарній казці Карло Коллоді.

Читати далі...
9 листопада 2018,  21:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В Інтернет потрапив новий іспанський трейлер науково-фантастичного бойовика «Бамблбі», спін-оффу хітової франшизи «Трансформери», який показує кілька нових бойових і комічних сцен.

Події фільму Тревіса Найта «Бамблбі» відбуватимуться у 1987 році в невеликому прибережному містечку в Каліфорнії, де улюбленого всіма автобота знаходить на звалищі дівчина на ім'я Чарлі Вотсон (Гейлі Стайнфелд). Вони стають друзями, грають в хованки на березі і закидають сусідські дерева рулонами туалетного паперу, але слідом за Бамблбі на Землю прибувають і інші трансформери, які є зовсім не такими дружніми по відношенню до людей.

Дивіться також анімаційний тизер-постер «Бамблбі» з Бамблбі і Чарлі, де звучить фрагмент саундтрека фільму від лауреата премії «Оскар» Даріо Маріанеллі. У кінотеатри України спін-офф «Трансформерів» прибуде 20 грудня.

5 листопада 2018,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Іншопланетний трансформер Бамблбі милується заходом сонця зі своєю новою подругою Чарлі на анімаційному тизер-постері персонального спін-оффу, який зняв режисер Тревіс Найт.

«Бамблбі» є спін-оффом франшизи «Трансформери», яку продюсують Майкл Бей та Стівен Спілберг, і його події перенесуть нас в 1987 рік. Перебуваючи в бігах, автобот Бамблбі ховається на звалищі в невеликому прибережному містечку в Каліфорнії. Там його знаходить дівчина Чарлі (номінантка на премію «Оскар» Гейлі Стайнфелд), якій незабаром виповниться 18; вона лагодить автобота і стає для нього справжнім другом.

На тлі постера звучить музика композитора Даріо Маріанеллі, який у 2008 році отримав «Оскар» за саундтрек до фільму «Спокута».

Другий український трейлер «Бамблбі», який був представлений у вересні, показав більше нових трансформерів та повернення Оптимуса Прайма. У кіно з 20 грудня.