Анджела БассеттAngela Bassett

Анджела Бассетт / Angela Bassett
Народилася 16 серпня 1958; Нью-Йорк, США
Зріст: 163 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Анджели Бассетт

Діва проти біди (2024) ... Lady Bayford
Оріон і Темряк (2024) ... Sweet Dreams
Місія неможлива: Розплата. Частина перша (2023) ... Erika Sloane
Чорна Пантера: Ваканда назавжди (2022) ... Ramonda, Ramonda
Венделл і Вайлд (2022) ... Sister Helley
Що, якби...? (2021) ... Queen Ramonda, Queen Ramonda
Пороховий коктейль (2021) ... Anna May
Душа (2020) ... Dorothea

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Анджели Бассетт. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Анджели Бассетт

Написати коментар...
Написати коментар...