Оновлення, в яких згадується Анджела Бассетт

25 жовтня 2017,  15:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кай (Еван Пітерс) затіває небезпечну гру в наступній серії серіалу «Американська історія жахів». Він вирішує перевірити своїх послідовників, питаючи у них, чи готові вони піти на абсолютну жертву заради нього, а після простягає стаканчик з можливою отрутою Озу (Купер Додсон); Айві (Елісон Пілл) попереджає Еллі (Сара Полсон), що все, чого торкається Кай, вмирає; Еллі ж спершу загадково посміхається Каю, а після намагається отримати допомогу у медсестри, заявляючи, що життя її сина знаходиться в небезпеці.

Серія «Drink the Kool-Aid» («Випий Kool-Aid»), режисером якої стала Анджела Бассетт, вийде на екрани 1 листопада за українським часом.

10 червня 2017,  14:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув обіцяний і вельми крутий тизер-трейлер супергеройського екшену від Marvel «Чорна пантера», що розповість про пригоди короля африканської країни Ваканди Т'Чалли (Чедвік Боузман), який дебютував в «Першому меснику: Протистояння».

Тизер показує, як Еверетт Росс (Мартін Фріман) допитує торговця зброєю Улісса Кло (Енді Серкіс) про Ваканду, а після ми вирушаємо в цю продвинуту країну, приховану від зовнішнього світу, де мигцем знайомимося з лиходієм Еріком Кіллмонгером (Майкл Б. Джордан) і союзниками Т'Чалли Накією (Люпіта Ніонго), Зурі (Форест Вітакер) та Рамондою (Анджела Бассетт).

Дебютний постер «Чорної пантери» в гарній якості ви знайдете тут. Фільм вийде в українські кінотеатри в лютому 2018 року, так що чекаємо на дубльований тизер.

15 вересня 2016,  23:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Через місяці загадкових тизерів ми, нарешті, разом з прем'єрою дізнаємося, що 6 сезон хоррор-антології «Американська історія жахів» називається «Мій кошмар в Роаноке». У ньому Сара Полсон та Кьюба Гудінг мол. втілюють подружжя, яке гадає, що знайде в новому будинку спокій, але потрапляє в справжнє пекло, де їх починають тероризувати потойбічні сили і Кеті Бейтс з сокирою.

Також в нових серіях з'являться Деніс О'Хер, Анджела Бассетт, Лілі Рейб та Андре Холленд.

28 липня 2016,  18:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Первые тизеры таинственного 6 сезона «Американской истории ужасов» намекают на то, каким будет его тема и где будут разворачиваться события новых серий.

Читати далі...