Рецензії, в яких згадується Анджела Бассетт

Рецензія на фільм «Чорна пантера: Ваканда назавжди»
Вакандійська пісня скорботи, надії та океанів
20 листопада 2022,  23:39 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Після смерті видатного актора Чедвіка Боузмана, який багато років відважно боровся з раком, доля сиквела «Чорної пантери» опинилася під питанням, адже було б нечесно взяти на його роль, на роль Т’Чалли/Чорної пантери, іншого актора і зробити вигляд, наче все добре, як було б нечесно й відмінити сиквел, адже історія Ваканди та її відважних людей мала жити далі й надихати далі, а також стати справжнім спадком актора, який до останнього віддавав кінематографу всього себе, незважаючи на свою хворобу. І так на світ з’явилася стрічка Раяна Куглера «Чорна пантера: Ваканда назавжди», присвячена пам’яті Чедвіка Боузмана та його спадку.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Пороховий коктейль»
Руда вдова та її небезпечна банда
18 липня 2021,  18:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У дитинстві рідко хто мріє вирости й стати кілером. Хіба тільки цей хтось ріс в суворих дев'яностих на просторах колишнього СНД (кажуть, тоді професії космонавта і мільярдера були не такими захоплюючими, адже про них рідко знімали кіно) або у цього когось один з батьків – кілер, який кидає його на свого боса і відправляється переховуватися після невдалої справи. Сем відноситься до других, оскільки коли їй було років 15 її мама-кілерка Скарлет вбила не того хлопця і зникла в ночі, залишивши Сем одну. Хоча не зовсім одну, але бос секретної та небезпечної організації навряд чи підходить для виховання дівчинки-підлітка, тому не варто дивуватися, що Сем пішла по стопах матері і теж стала кілеркою. І одного разу вона потрапляє в схожу ситуацію, після чого її ж організація відкриває на неї полювання. Але Сем голими руками не взяти...

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Душа»
Про сенс життя, джаз, котів та піцу
24 грудня 2020,  02:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки більшість американських кіностудій знімають мультфільми про сім'ю, кохання і дружбу, кожен раз одягаючи ці вічні теми в нові обличчя та сукні, студія Pixar за допомогою своїх анімаційних стрічок раз у раз зачіпає глобальну теми сенсу життя і пошуків свого покликання, що вже піднімалися в її мультфільмах «Вгору», «Рататуй», «Хоробре серце» та багатьох інших. А тепер мультиплікатори Pixar вирішили копнути ще глибше, і так на світ з'явився дуже глибокий філософський мультфільм «Душа», який намагається розібратися в складних питаннях, що займають провідні уми людства з початку часів. І ці питання: що для людини означає мати душу та як знайти свій сенс життя?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Бамблбі»
Перша пригода улюбленого автобота
13 грудня 2018,  04:36 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Франшиза «Трансформери» в останні роки пішла на спад, оскільки фільми Майкла Бея стали повторюватися, а сюжетні повороти за участю короля Артура і нацистів у п'ятій главі «Трансформери: Останній лицар» і зовсім розчарували навіть самих затятих шанувальників тривалого протистояння автоботів і десептиконів. «Трансформерам» терміново потрібен був перезапуск, і Бей знайшов вихід – сольний фільм про найулюбленішого автобота глядачів – «Бамблбі».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Місія неможлива: Фолаут»
Том Круз виживе в цьому фільмі
25 липня 2018,  03:31 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки Бондіана все ніяк не випустить свій 25-й фільм, франшиза про іншого відомого шпигуна Ітана Ганта «Місія неможлива» продовжує набирати обертів. Останні два фільми стали хітами жанру, зібравши разом 1,4 мільярда доларів, і для своєї шостої шпигунської пригоди «Місія неможлива: Фолаут» Том Круз був готовий піти на все й неодноразово ризикувати своїм життям, щоб показати глядачам екшен, якого вони ще не бачили на великому екрані.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Чорна Пантера»
Подорож у країну майбутнього Ваканду
15 лютого 2018,  23:59 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

За десятиліття свого існування Кіновсесвіт Marvel познайомив глядачів з супергероями з Землі й інших світів, які є мільярдерами, суперсолдатами, богами, результатами невдалих і вдалих експериментів з людською ДНК і найкращими шпигунами. Але виявляється, що у прихованій від зовнішнього світу африканській країні Ваканді на троні багато століть сидить ще один супергерой – Чорна пантера, чий статус переходить від батька до сина. І тепер чергу стати захисником Ваканди отримує молодий принц Т’Чалла, який після коронації змушений боротися не тільки із зовнішніми і внутрішніми ворогами своєї країни, а й з минулим свого батька, яке повертається, щоб переслідувати сина.

Читати далі...