Зак Снайдер випустить режисерську версію своєї дилогії «Бунтівний Місяць»

12 червня 2024,  13:36 | Новини фільмів

Режисер Зак Снайдер приготував сюрприз для своїх шанувальників. Влітку на платформі Netflix вийде режисерська версія його нової науково-фантастичної дилогії «Бунтівний Місяць».

Снайдер поділився цією новиною у соцмережах, розкривши, що на стримінговій платформі Netflix режисерська версія буде доступна для перегляду з 2 серпня. А також він повідомив нові назви цих двох фільмів.

Якщо звичайні версії дилогії «Бунтівний Місяць», які ви вже можете подивитися на Netflix, носять назви «Rebel Moon. Частина 1: Дитя вогню» та «Rebel Moon. Частина 2: Та, що лишає шрами», то їхні режисерські версії називатимуться «Rebel Moon. Розділ 1: Чаша крові» та «Rebel Moon. Розділ 2: Прокляття прощення».

Сюжет епічної дилогії «Бунтівний Місяць» слідує за войовничою жінкою на ім'я Кора, яка вирушає у небезпечну подорож іншими планетами, щоб зібрати групу воїнів, які зможуть захистити її мирну колонію від тиранічної армії.

Головну героїню дилогії втілила Софія Бутелла, відома завдяки екшнам «Kingsman: Таємна служба», «Стартрек׃ За межами всесвіту» та «Мумія».

Компанію Бутеллі у цій науково-фантастичній сазі Снайдера склали Чарлі Ганнем, Ед Скрейн, Ентоні Гопкінс, Джена Мелоун, Джимон Гонсу, Міхіл Гаушман, Рей Фішер, Корі Столл, Стюарт Мартін, Пе Ду-на та Клеопатра Коулмен.

Будете дивитися режисерську версію «Бунтівного Місяця»?

423 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: