Зак Снайдер поділився відео про створення свого нового блокбастера «Бунтівний Місяць»

19 червня 2023,  20:12 | Новини фільмів

Ми чекали трейлер, але спочатку режисер Зак Снайдер вирішив підігріти наш інтерес до свого майбутнього науково-фантастичного фільму «Бунтівний Місяць» за допомогою відео, що показує та розповідає про його створення.

Згідно з офіційним синопсисом стрічки «Бунтівний Місяць», вона розповість про те, як «народ однієї галактики відправляє молоду жінку на пошуки воїнів з інших планет, щоб допомогти їм захиститися від тиранічних армій, що тероризують їхню мирну колонію».

Це буде досить дорогий проєкт, тож масштаби його зйомок у відео вражають. Повідомляється, що бюджет «Бунтівного Місяця» складає близько 166 мільйонів доларів. Такий самий бюджет мав фантастичний епік Дені Вільньова «Дюна».

Роль головної героїні, яку звуть Кора, виконає зірка фільмів «Kingsman: Таємна служба», «Мумія», «Стартрек׃ За межами всесвіту» та «Екстаз» Софія Бутелла. На першому постері вона позує у світлому плащі зі зброєю в руках посеред поля, тоді як за нею видніється величезна планета з кільцями.

Одного з лиходіїв епіка Снайдера втілить зірка кінокоміксу «Дедпул» Ед Скрейн. Його персонажа звуть адмірал Аттікус Ноубл. Ви можете побачити його вище.

Разом з цим постер блокбастера «Бунтівний Місяць» розкриває, що його прем'єра відбудеться 22 грудня на стримінговій платформі Netflix, де раніше Снайдер представив свої фільми «Армія мерців» та «Армія злодіїв».

847 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: