Свіжий трейлер екшену «Чорна пантера: Ваканда назавжди» показує нову Чорну пантеру

3 жовтня 2022,  19:06 | Новини фільмів

Кінокомпанія Marvel Studios вирішила порадувати нас повноцінним трейлером свого наступного супергеройського екшену «Чорна пантера: Ваканда назавжди», який розкриває багато цікавих деталей, включаючи костюм нової Чорної Пантери.

Стрічка «Чорна пантера: Ваканда назавжди» буде сиквелом блокбастера «Чорна пантера», який було номіновано на «Оскар» в категорії Найкращий фільм року, і покаже продовження пригод відважних вакандійців.

Сиквел розповість то те, як королівська родина та уся Ваканда намагаються впоратися з втратою свого короля Т'Чалли, якого грав покійний Чедвік Боузман, а тим часом, поки Ваканда залишається без свого захисника Чорної пантери, на неї нападає суперлиходій Неймор (Теноч Уерта), який сходить на підводний трон та володіє суперздібностями, схожими на здібності Аквамена.

А також Неймор вміє літати, як розкриває новий трейлер.

Перед обличчям нової небезпеки на захист Ваканди встають принцеса Шурі (Летішія Райт), королева-мати Рамонда (Анджела Бассетт), воїтельки Накія (Люпіта Ніонго) та Окойє (Данай Гуріра), яким допоможуть загін Дора Міладже та М'Баку (Вінстон Д'юк), лідер гірського племені.

Разом з цим трейлер показує обладунки Рірі Вільямс (Домінік Торн), також відомої як Залізне серце. В майбутньому ця супергероїня повернеться у власному серіалі.

А наприкінці трейлера з'являється нова Чорна пантера, і хоча нам не показують, хто саме ховається за маскою, це точно жіноча фігура, тож можна зробити припущення, що після смерті брата наступною захисницею Ваканди буде його сестра Шурі.

Побачити новий кінокомікс від Marvel «Чорна пантера: Ваканда назавжди», який зняв режисер Раян Куглер, в українських кінотеатрах буде можливо з 10 листопада.

1784 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: