Люпіта НіонгоLupita Nyong'o

Люпіта Ніонго / Lupita Nyong'o
Повне ім'я: Lupita Amondi Nyong'o
Народилася 1 березня 1983; Мехіко, Мексика
Зріст: 165 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Люпіти Ніонго

Чорна Пантера: Ваканда назавжди (2022) ... Nakia
94-а церемонія вручення премії «Оскар» (2022) ... актриса
355 (2022) ... Khadijah
Who Are You, Charlie Brown? (2021) ... рассказчик
Black Is King (2020) ... Lupita Nyong'o
James and the Giant Peach with Taika and Friends (2020) ... James
Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження (2019) ... Maz Kanata
Warrior Women with Lupita Nyong'o (2019) ... актриса
BBC: Серенгеті (2019) ... рассказчик
Ми (2019) ... Adelaide Wilson / Red

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Люпіти Ніонго. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Люпіти Ніонго

Написати коментар...
Написати коментар...