Не Marvel: розкрито наступну роль Бенедикта Камбербетча

1 серпня 2022,  09:52 | Кастінг

Наступним фільмом після супергеройського блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» для Бенедикта Камбербетча стане стрічка «The Wonderful Story of Henry Sugar», яку знімає культовий режисер Вес Андерсон.

Драматична комедія Андерсона «The Wonderful Story of Henry Sugar» («Чудова історія Генрі Шугара») є антологією різних історій, головна з яких слідуватиме за Генрі Шугаром, що здатний бачити крізь предмети і передбачати майбутнє за допомогою вкраденої ним книги.

Камбербетч виконає роль Генрі Шугара, а також разом із ним у цій адаптації книги письменника Роальда Даля зіграють відомі актори Рейф Файнс, Дев Патель, Руперт Френд, Річард Айоаді та Бен Кінгслі. Їхні ролі поки що не розголошуються.

Згідно з сайтом IMDb, зйомки фільму вже завершені, тому його прем'єра очікується або наприкінці цього року (що малоймовірно), або в 2023 році (що ймовірніше).

Перед цим Андерсон представить публіці свій наступний фільм «Місто астероїдів», який зібрав зірковий каст.

На початку року Камбербетч, який активно підтримує Україну з початку повномасштабної війни, що розв'язала росія, був вдруге номінований на премію «Оскар» за головну роль у вестерні режисерки Джейн Кемпіон «У руках пса», який став найкращим фільмом року на премії BAFTA.

1691 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: