Роальд ДалRoald Dahl

Роальд Дал / Roald Dahl
Народився 13 вересня 1916
Пішов з життя 23 листопада 1990
Зріст: 198 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Матильда (2022) ... сценарист (книга)
A Fandemic: 50 Fans Celebrate 50 Years of Cinema (2021) ... сценарист (персонажи)
Відьми (2020) ... сценарист (книга)
Том і Джеррі: Віллі Вонка і шоколадна фабрика (2017) ... сценарист
Revolting Rhymes Part Two (2016) ... сценарист (книга)
Казки сірого вовка (2016) ... сценарист (книга)
Казки Сірого вовка (2016) ... сценарист (книга)
Великий дружній велетень (2016) ... сценарист (книга)
Lamb to the Slaughter (2016) ... сценарист (роман)
Нові росіяни (2015) ... сценарист (рассказ, короткометражка «Чиппендейл»)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...