Вийшов новий український трейлер фільму «Аббатство Даунтон: Нова епоха»

1 травня 2022,  20:13 | Новини фільмів

Незважаючи на те, що українська прем'єра очікуваної костюмованої драми Саймона Кертіса та Джуліана Феллоуза «Аббатство Даунтон: Нова епоха» переноситься на невизначений час у зв'язку з війною, пропонуємо вам поринути у приголомшливу атмосферу цього кіно, подивившись його новий трейлер.

Фільм «Аббатство Даунтон: Нова епоха» буде продовженням хітової кінокартини «Аббатство Даунтон», що вийшла у 2019 році та здійснила переїзд знаменитого телевізійного сімейства Кроулі на великі екрани.

Цього разу вдова графиня Ґрентем (Меггі Сміт) дізнається, що отримала у спадок від свого давнього знайомого віллу на французькій рів'єрі, але це не єдина річ, що струсить життя сімейства Кроулі.

До Даунтона приїжджають кінематографісти разом зі знаменитими акторами (Лора Геддок і Домінік Вест), щоб зняти там фільм, і нескладно здогадатися, що нашим британцям це не до смаку. Тому вони вирішують втекти подалі від цієї метушні до Франції.

Також у сиквелі повернуться граф і графиня Грентем (Г'ю Бонневілль та Елізабет МакГоверн), леді Мері (Мішель Докері), леді Едіт (Лаура Кармайкл), Том Бренсон (Аллен Ліч), Ізабель Кроулі (Пенелопа Вілтон), містер Карсон (Джим Картер), місіс Г'юз (Філліс Логан), Анна Бейтс (Джоанн Фроггатт), Джон Бейтс (Брендан Койл), Томас Барроу (Роберт Джеймс-Колльєр), Дейзі (Софі Макшера) та місіс Петмор (Леслі Нікол). Так що нудьгувати точно не доведеться!

2947 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: