«Загін самогубців 2»: якого лиходія грає зірка серіалу «Доктор Хто» Пітер Капальді

27 березня 2021,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер супергеройського екшену «Загін самогубців: Місія навиліт» показав чимало дивних героїв, і одним з них виявився Мислитель у втіленні Пітера Капальді, відомого завдяки хітовому фантастичному серіалу «Доктор Хто».

У коміксах DC і фільмі Джеймса Ганна Мислитель, якого в звичайному житті звати Кліффорд ДеВо, буде суперлиходієм з телепатичними здібностями, які він транслює в навколишній світ за допомогою невеликих електромагнітних котушок, що прикріплені до його голови.

У трейлері сиквела Мислитель з'являється в сцені, де на даху одного з будинків в якихось трущобах його наставляють на нову місію Харлі Квінн (Марго Роббі), Бладспорт (Ідріс Ельба) та Рік Флег (Юель Кіннаман). Вірніше, вони просто йому погрожують, щоб Мислитель знав, що на нього чекає, якщо «його інформація виявиться лажовою» або якщо «він провалить місію». Або, за словами Харлі, якщо він «буде кашляти, не прикриваючи рота».

Очевидно, що серед усіх лиходіїв в команді, Харлі і компанія найменше довіряють підступному Мислителю, так що він цілком може спробувати встромити їм ніж у спину. Адже досить підозріло, що персональний постер Мислителя показує його в оточенні Старро.

Старро це той гігантський фіолетовий монстр у вигляді морської зірки, який з'явився в кінці трейлера, нападаючи на наших героїв з надр таємної лабораторії, що розташована на острові Корто Мальтезе.

«Загін самогубців 2» увірветься в кінотеатри України 5 серпня.

3442 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: