«Мандалорець»: Темуера Моррісон та Мінг-На Вен зіграють в спін-оффі про Бобу Фетта

22 грудня 2020,  23:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хітовий науково-фантастичний серіал «Мандалорець» отримав ще один спін-офф, що вийде на платформі Disney+. Він називається «The Book of Boba Fett» («Книга Боби Фетта»), і його прем'єра набагато ближче, ніж ви думаєте.

Події серіалу «The Book of Boba Fett» будуть розвиватися в рамках таймлайна серіалу «Мандалорець», і в ролі відомого мисливця за головами в ньому повернеться актор Темуера Моррісон. Компанію йому в нових пригодах складе найманка Феннек Шенд у втіленні актриси Мінг-На Вен, повідомляє офіційний сайт саги «Зоряні війни».

Над серіалом працюють творець «Мандалорця» Джон Фавро та його виконавчий продюсер Дейв Філоні, а також продюсувати спін-офф буде Роберт Родрігес, який зняв 6 серію 2 сезону «Мандалорця», що заново представила Бобу Фетта у світі «Зоряні війни».

Минулого тижня помер актор Джеремі Буллок, який першим носив знамениті обладунки Боби Фетта в оригінальній трилогії Джорджа Лукаса, але «його спадщина продовжить жити в майбутньому серіалі», кажуть представники студії Lucasfilm.

Прем'єра багатосерійного спін-оффа про Бобу Фетта, чий знімальний процес уже в розпалі, як розкрив Фавро, відбудеться у грудні 2021 року.

Тим часом зйомки 3 сезону серіалу «Мандалорець» стартують наступного року.

1584 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: